Stuna gozdebbc ilk hamileliğimde çılgın gibi ekşi yedim, 2.de hep tatlı. İkisi de erkek🤷🏽♀️ Yorum sizin☺️
34Cansu gozdebbc vücudunun neye ihtyiacı varsa onu istiyorsun benim tansiyonum hep düşüktür ben tuzlu yerdim tatlı yiyemezdim şimdi bile nadirdir tatlı yediğim
gozdebbc Asyabuse Ne güzel ikiz olması ama tuzlu mayhoş seyler içimi bastırıyor mesela bugün içim çok bulanıyor gibiydi churchill yaptık çok hoşuma gitti ( soda,limon,tuz) 🤣
Asyabuse gozdebbc kız bi de benim tansiyonum düşük 8/5 limonu bi yiyorum dünyam kararıyo ama yine de yiyorum ahahha 😂 ay bende çok severim zaten maden suyu kramplar için falanda iyi geliyor churchill candır yani 🌸
34Cansu gozdebbc benim gastritim var çok yanma oluyor midemde ağzıma geliyor seninki gibi bi kaşık içiyorum anında kesiyor hamilelerde kullanabilir illa gastritin olması gerekmiyor kullanman için aklına takılmasın
Hasretaytemur gozdebbc sürekli ekşi şeyler istedi canım tatlıyla aram zaten çok yoktu şu an hiç diyebilirim neredeyse oğlum olucak
1erkekkannesiiii gozdebbc alakası yok bende sürekli ekşi tuzlu turşu vs aşerdim yedim erkek çocuğum olacak Allah hayırlısını versin ☺️
Ayytacc gozdebbc ilk hamilegimde hep eksi sonuc erkek ikincide ayni sekilde oglum oldu ucuncuye hamileyim 8haftalik olduk bakalim
Haticeeklyc Benim ekşi yiyişimi gören hep kız dedi😂 deli gibi çağla yedim kilo kilo. Ocakta hamile kaldım şubatta çağla aramaya başladık bulamadık mart ortasına kadar. Eşim çağla turşusu aldı geldi tuza batırıp yedim o derece😂 Ama erkek annesi olacağım 😂😂
Papatya1997 gozdebbc bende kız hıssedıyordum prensesım dıye sevıyorduk tuzlu ve ekşi şeyler yıyordum sureklı ama cınsıyetımız erkek 😂
Haticeeklyc Papatya1997 Bizde öyle ismini falan düşünmüştük kız kesin diye😂 doktora bir gittik erkek annesi bu dedi kısa çaplı bir şok geçirmiştim 😂
9ay10gun gozdebbc ben ilk beş ay ağzıma tatlı birşey sürmedim hep turşu ekşi şeyler yiyordum kızım oldu :)
Papatya1997 Haticeeklyc 😂😂😂 Ben detaylıda cınsıyetı değişse sevıncektim ama sımdı alıştım oğlumun olacağına 😍😍
nnnaaz Yiyecekle hiç alakası yok kavanoz kavanoz turşu yedim kısır yedim çiğ köfte yedim limon yedim, herkes kız dedi hop erkek geliyor 😂
gozdebbc nnnaaz çiğ köfte ve kısırda canım çekti evet ilk hatta Hamileliğimi bilmeden durup dururken çiğ köfte yemek istemiştim ama almadık çiğ köfte gebelikte onermiyorlar ondan korktum bişi olur mu ki yesem?