gozdebbc Sizler gebeliginizin başlarında böyle ekşili ,turşu ,limonlu şeyler çektiğinde cinsiyet neydi ben baştan beri bilmiyorum ama kız hissediyorum 🤣 önce sağlıklı olması tabiki 🙏🧿💞
Simge1Hho gozdebbc ben oyleydim. Cok bulantim vardi sadece limon ve salatalik tursusu yemistim😂 kizim var simdi 🥲😍
seyma9188 gozdebbc Ben ilk haftalarda hep ekşi yedim erik,koruk gibi şeyler.Tatlıdan midem bulanıyordu.Şuan 6.aya girmek üzereyim hep tatlı istiyor canım.Cinsiyeti erkek :))
gozdebbc hilalhanim yani midem bulanıyor gbi olurda bastirsin diye yersin ya öyle bişi sanırım bilmiyorum tabi kız erkek farketmez zaten de normalde de pek tatlı sevmem ondanda olabilir belki 🙂
denizarenmom bende 10. haftadayim normalde tatli asigi biri olarak suan bir tiksindim hep tuzlu seyler yemek istiyorum😅
gozdebbc denizarenmom ben gerçi tatlıyı zaten sevmiyorum ama ekşimsi şeyleri severim bilmiyorum cinsiyetle ilgisi varmıdır 😊
ozgeozcan ben zaten tatlıcı biri değildim acılı ekşi tuzlu şeyleri çok severim her gün turşu yedim ilk haftalarda herkes kesin kız diyordu ama oğlum olacak 🙂
Gebeyim15 Ben kova kova turşu yerdim limonu tuzlayıp tuzlayıp yerim halada öyleyim turşu krizine giriyoruyorum resmen cinsiyetimiz Erkek😀
Mucizelermumkun Ben kilolarca erik bitirmişimdir, ilk önce sert ekşi kırmızı erik yiyordum sonra yeşil erik çok yedim herkes kızın olacak dedi. Tatlı dondurma dahil yiyemedim. Ama oğlumuz oluyor ☺️
gozdebbc Mucizelermumkun Hmm hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama yeme içmeye yok alakası bencede 🙂
Asyabuse gozdebbc 13+0 oluyoruz birazdan sürekli ekşi yiyorum mayhoş şeyler. Limonu kesip tuzlayıp tuzlayıp yiyorum. Hayatımda şalgam 1 kere içtim hamileliğimden beri şalgam manyağı oldum 😁 benimkiler ikiz biri kız biri erkek gibi dedi doktor ama kesin değil öylese bile biri daha baskın 😂😂
gozdebbc Asyabuse Ne güzel ikiz olması ama tuzlu mayhoş seyler içimi bastırıyor mesela bugün içim çok bulanıyor gibiydi churchill yaptık çok hoşuma gitti ( soda,limon,tuz) 🤣