Sevgi18 Zinifat Doktor erkege benzetti ama benim gönlümden hala kız geciyor niye bilmiyorum 😂 ortasnda bi cıkıntı gördük ama inanmıyorum ya ben
muallimehanimmom5 Zinifat evet tek doktorumuz zaten var 15. Haftamda söyledi yüzde yüz dedi 😅bi oğlum var kız olmasını cok istedim ama nasip diyorum diyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun da tabi önemlisi on
Zinifat muallimehanimmom5 aynen canim saglicakla gelsin de şaşırmadım değil İnşaAllah bitanede kızın olur))
muallimehanimmom5 Zinifat hayırlsı rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤗🤗🤗 gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eyleyip nasip etsin
Zinifat 2prenses1prensannesii son adet tarihini bide dogum yilini ayini gununuzu yazin söyleyim efendim))
Demtt 2prenses1prensannesii son adet 18 Haziran doğum tarihim 02.09.1991 teşekkür ederim şimdiden 🙏🏼🥰
Vildan77 Iyi gunler benimkine de bakabilir misiniz acaba cinsiyetini cok merak ediyorum doktorum soylemedi https://resimyukle.io/g/pUBn0zFcEq
Desasel12 hilalkucuk hilalkucuk doktor da kızq benziyor dedi de net bişey demedi 2 hafta sonra gel dedi. Bir kızım var bakalım Allah hayırlısını versin inşallah