Hmyra123 Zinifat tesekkur. Ederim doktor. Yanilmazsak kiz demisti ama. İste. Bidaha baktirmak istedim. Saglsnn saglikli gelsn insallh yavrucaklar ♥️🥰
muallimehanimmom5 @Zinifat bana da bakar mısınız 22.09.1990 doğum tarihim 10.05.2022 son adet tarihim
muallimehanimmom5 Zinifat ahhh ahhh keske 🤗 tüm takvimler hesaplamalar kız diyor ama erkek bende yürümüyor bunlar canım Cok sağ ol ama vakit ayırıp baktın 🤗
Ysm20 Zinifat teşekkür ederim benim hislerim de erkek yönünde.haftaya 15 haftalık oluyoruz kontrolüm var inşallah öğrenirsem haber veririm sizede.
Zinifat Ysm20 aynen beklerim efendim haber verin banada meraklandim)) hayirlisiyla saglicakla geldin bebişlerimiz💙👶
muallimehanimmom5 Zinifat evet tek doktorumuz zaten var 15. Haftamda söyledi yüzde yüz dedi 😅bi oğlum var kız olmasını cok istedim ama nasip diyorum diyorum sağlıklı hayırlı evlat olsun da tabi önemlisi on
Zinifat Hmyra123 gogleden hesapliyorum takvimden ama hepsi yalnis çıkıyo bi tek bu doğru çıkıyo bana göre
Desasel12 Zinifat bana da bakar mısnız. Son adet tarihim 1 haziran doğum tarihim 07.07. 1990 ama bu kimlikte yazan babam ablamla ikiz yazmış gerçek 1991 ama ay gün olarak bilmiyorum sonuç fark eder mi