AyEmGul Edaaisleyenn yaaa! Ben de akın eş anlamlısından yola çıkarak söyledim. Çok güzelmiş bence. 🥰❤️ Sağlıkla gelsin.
Bkmcnkr Aylizin-annesi benim kendi adım Bikem. Ömrüm boyunca cok zorlandım. Bilinmedik isim olduğundan sürekli ne kem falan diye soruyorlar. Keşke annem biraz daha kolay isim koysaymış diyorum. Seçtiğiniz isim cok güzel ama biraz zor 😊
Aylizin-annesi Bkmcnkr 40 haftalık oldum artık ismine özel bi sürü şey yaptırdım eşime diyorum yanına ikinci bi isim koyalım o da annesinin ismini diyor Meryem onu da ben istemiyorum sorun çıkıyor 😁🤷🏻♀️
Kukulikukuli12 AyEmGul Değilmiş canım 🤭 Talia : şanslı kısmetli talihli demek Talya : baharın müjdesi demekmiş 😇 Ama ikisinin anlamında cok güzel bence sağlıkla büyüsünler 🤗
Ppeelinn elif_dmr ilk kızımın ismi Karen Su ⭐️ İkinci kızıma hamileyim nasipse ona henüz fikir bulamadık bizde☺️
AyEmGul Alraka1_ mesela ben de Ayça ismini seçtim önce. Sonra dedim yanına bir isim daha mı olsa? Ayça Nil dedim. Soyadımız Özdemir. Ayça Nil Özdemir. Aslında Ayça Melis Özdemir diye düşündüm ama Melis’in anlamı kötüymüş. :/ Vazgeçmek zorunda kaldım.