Melismelo Dmrbs18 bende onu düşünüyorum ama onun anlamı o değil diyorlar instagramda isimleringercekanlamları sayfasında da belirtmişler cok kararsızım
Dmrbs18 Melismelo valla bende internette gördüm anlamını tabiki yine iyi araştırıp koymak lazım . Bide Alya ismi çok güzel gökyüzü sema cennet demekmiss bide Fatma annemizin bir diğer adıymış ben çok beğeniyorumm hatta Cübbeli Ahmet hocanın torunun ismide öyle hatta bir konusmasında yabancı isim sandım ama sonradan çok araştırdım manası çok güzelmiş diyodu ve manasını demişti bu şekilde
Gunesligunler- elif_dmr 8 senelik tedaviler sonucu, kendi kendine hiç beklenmeyen bir zamanda hayatımıza güneş gibi doğdu. O yüzden GÜNEŞ ☀️
Ozdemir_s Pulika bende çok istiyordum ama dini açıdan içki anlamına geldiği için doğru değilmiş maalesef ☹️
Kukulikukuli12 Summerwine talya : bahar müjdesi demekmiş 😇 Talia : şanslı talihli kısmetli demek 😄 cok güzel isimleri ile yaşasınlar minikler 🤗
Summerwine Kukulikukuli12 ikisinin farklı anlam olacağını hiç düşünmemiştim.Tesekkur ederim☺️inşallah sağlıkla büyüsün büyüsün her minik❤️
sineminiiiz bizimde belli değil cinsiyet henüz ama Lavinia,larin,aden,pera ve güneş eğer kızım olursa karar vermesi zor bir sürü isim var aklımda :)
Aylizin-annesi Ayliz istiyorum bende rüyamda görmüştüm ay parıltısı ve cennette bi bahçe demek ama eşimde dahil çevremde çoğu kişi söyleyemiyor ismini sorduklarında herkes önce nee diyor anlamıyor hep heceliyorum ilerde kızım da sorun Yaşar mı acaba 😑
Asasasas Aylizin-annesi tam da bunu düşünüyordumm.. aylis mi ayliz mi baya zor olabilir sürekli açıklamak.. yoksa harika bir isim
Bkmcnkr Aylizin-annesi benim kendi adım Bikem. Ömrüm boyunca cok zorlandım. Bilinmedik isim olduğundan sürekli ne kem falan diye soruyorlar. Keşke annem biraz daha kolay isim koysaymış diyorum. Seçtiğiniz isim cok güzel ama biraz zor 😊
handeozt8 Aylizin-annesi canım bende aylizi çok istediğim için söylüyorum ama koyamadık maalesef ismin anlamı ne cennet bahçesi ne de ay parıltısı ismin bir anlamı ve kökeni yok çok çok araştırdık ama durum bu eşim de anlamı kökeni olmayan bir ismi asla koyamam dedi ve vazgeçtik
Melisa035 elif_dmr Allah hepimize hayırlı doğumlar ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰 Kızçemin adı Meliha olacak kısmetse 💕