Sare_benan elif_dmr Zümra ismi çok popüler oldu 🌸 eltim doğum yaptı kzının adını zümra koydu dayımında kızı olucak oda zümra koyucak çok hoş geliyo kulağa 🌸 benimde kızım olucak sâre düşünüyorum bakalım
Bluesky-mom Sare_benan evet çok hoş geliyor. Bizim pizzacıda zümra var. Kavurmalı kaşarlı pizza yani 😂😜
Busra_sansar Sare_benan İlk başlarda bende Gökçe Sare düşünüyordum Gökçe kızlık soyadım Sare’ye de annem sıcak bakmadı şimdi Yüsra Rana koyacağız inşallah ☺️İçimize daha çok sindi İnşirah süresini çok seviyorum ben Yüsra orda geçiyor zorluk çok çektim hamileliğim boyunca umarım kolaylıkla gelir Yusracanım💌
Hayal22 Sare_benan Ay bende sare naz düşünüyorum bugun arkadaşlarıma spyledim bir kısmı begenmedi ama ben çok sevdim sare ismini
Aaasiyemre Sare_benan Bende Sare düşünüyorum ek koysam mı kararsızım Ecrin ya da Güneş ek olarak düşünüyorum uyumu sizce nasıl ?
Yonca_trk Dmrbs18 bizde elisa düşünüyoruz ama yanına bir isim daha istiyoruz sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Melismelo Dmrbs18 bende onu düşünüyorum ama onun anlamı o değil diyorlar instagramda isimleringercekanlamları sayfasında da belirtmişler cok kararsızım
Hayal_ Dmrbs18 Googledeki anlamlar gerçek değil maalesef bende kızımın adını elisa koydum fakat sonra diyaneti arayıp sorduğumda hiristiyan kültürüne ait bir isim olduğunu öğrendim peygamberimiz onlara benzemeyiniz demiş. Kızımın adını değiştirdim 🙂
Msl13 Mysngl bizimde öyleydi ilk 3 ay erkek dendi Metehan olacaktı ama artık Masal Yüsra’mızı bekliyoruz 🥰
Summerwine Bizimde kız tahmininde bulundu doktor ben aklimdakileri sizinle paylaşayım Talya,Kayla,Lidya,Umay,Arya
Kukulikukuli12 Summerwine kızımın adı Deren Talia 🤭😄 biz talya yazdırmadık Talia yazdırdık. Anlamları aynı mı farklı mı bilmem tabi
Pnrtrz ElifElizilkee benımde kızımın adı eliz ikinciye isimde kararszdm izel evet uyumlu olabılır 🤔👍🏻