Annelerinannesi Bebek çikolatası yaptırmak istiyorum. Tadı çok güzel olsun. Kimler nerelerden yaptırdı acaba
Gulsummldr Annelerinannesi hacı şerif hem iyidir hemde şimdi bi kampanyası var. Bende orada yaptıracagım
Asafinannesi Annelerinannesi ben de hacı şeriften yaptıracağım canım sıcağa karşı korumalı gönderiyorlar tadından da herkes memnun fiyatları da kalitesine göre uygun
FatmaOrhan bugr hacı şerif çok güzel paketliyor soguk buz kompresi bile koyuyor Doğumdan sezeryansanız 1 hafta önce sipariş edin normal doğumsanız haftanıza göre ayarlayın evde bu havada erimez zaten o site çok iyi ve uygun bu arada
Ozleeemgursoooy Bende hacı şerife sipariş verdim canım bi iki güne gelir yazarım istersen.... Yorumları okumuştum güzel muhafaza edip yolluyorlar felan yazıyordu... Merak içindeyim
BegmKahraman Ben sıparıs ettım hacıserıfden cumartesı gunu gelmıs yarım gun calıstıkları ıcın dagıtıma yetısmemıs pazartesı gunu aldım kargodan açtığımda ıcınde buz kabı vardı onunla göndermişler kargoda bekledgı halde hıc erıme yoktu bırde helva hedıye gondermısler cıkolatanın tadıda harıka hıc tereddütsüz alabılırsınız ben oğlumdada ordan sıprıs vermıstım
Mervy BegmKahraman ayni durumu bende yasadim pazartesi aldim isi gecirmeyen birseye sariyorlar birde buz aküsü oluyor icinde memnun kaldim
Rumeysaylz Bende dün HACIŞERİF ten sipariş verdim 40 günüm var daha doğuma. Nasıl muhazfa edebilirim dedim serin bir odanıza koyun dediler öyle yapacağım kampanyalı ve uygundı bu arada umarım tadı da güzeldir inşallah 😊
Yersu Kesinlikle hacışerif sitesinden yaptırmalısın. Ben hem lokum hem çikolata yaptırdım doğumuma az kaldı henüz kmseye ikram etmedik ama tadına baktık ikiside mükemmel. Paketlemeside çok iyi sapa sağlam geldi kargoyla hiç erimeden. Kesinlikle ordan almanı tavsiye ederim
ardengunes Haciseriften çikolata yaptiranlar ne kadar önceden yaptırdıniz acaba ben 33 haftaligm daha erken mi yaptirsam hazır dursa fikri olan var mii
Rumeysaylz ardengunes 34 haftalığım bende dün verdim siparişi serin bir odanızda muhafaza etmeniz yeterli olur dediler bana sormuştum
SultanYenihan Hacışerif Derim denizlide yerleri zaten terettüt etmeden sipariş verebilirsiz tavsıye ederım denizlide tek tatlıcı 👍🏻
Yersu Ben 2 hafta olcak yaptıralı şuan 36 haftalığm havalar serin zaten erimiyo erkenden yaptırsanızda sorun olmaz benimkilere hiçbişi olmadı
Ozleeemgursoooy Annelerinannesi merhabalar bugün geldi bana çikolatalarım çoook lezzetli... Ve harika paketlenmişti... Doğru tercih yapmışım cok sevindim tavsiye ediyorum....