Rapunzelinanasi Alp24677 doktor sadece kilosunu mu söyledi bu konuda bilgilendirmedi mi sizi? Yani genetik olarak minyon bir bebek olabilir ama kilosu az veya çok diyemem ben 🙏🏻
durumom2022 Alp24677 aşağı yukarı böyle oluyor gr ları sanırım endişelenecek bişey olsa derdi bence siz ve eşiniz de minyonsanız olabilir hemde genetik olarak
Alp24677 Rapunzelinanasi ben o an telaşeden 1.668 gibi anladım eve gelince ultrason fotoğrafının yanında yazan kiloyu okuyunca şok oldum 30 haftalık bebekler 1.800 2 kilo civarı olur diye biliyorum şaşkınım
Soruyorumm Alp24677 yok daha neler o kadar olmazlar 32 haftalık bebekler1800 2000 kilo oluyorlar 30 haftalık bebek1200 1600 falan olur
Selcanmeral Alp24677 34 haftalıkken 2 kiloydu benim oğlum bence az falan değil doktor az demediyse burda yazılanlara çok aldanma canım
Rapunzelinanasi Alp24677 stres yapmayın 2 haftaya kadar geride olması normal kilosunun o yüzden bir şey dememiştir. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışın (muz, yeşil mercimek, bulgur, kaşar, özellikle süt ve yoğurt) gibi. Kilosu azsa da toparlar hemen 🌸
Alp24677 Rapunzelinanasi tamam o zaman bi an kötü hissettim herseydende yiyorum ama bakalım son haftalar artış gösterir inşallah
Rapunzelinanasi izobellaaa-_- kız senin de tombişmiş şimdi onla kıyaslamasın kadın kendini 😂 benim 31 de 1.800 dü haftasıyla uyumluydu. 30 da 1.500-1600 aralığındadır muhtemelen ama beslenmeme dikkat edince 34 de 2.500 olmuştu 🙈
durumom2022 izobellaaa-_- gerçektende kilolu bebiş maşallah 🧿 biz 29+6 yiz bugün 1360 gr çıktı haftasıyla uyumlu dedi
izobellaaa-_- Rapunzelinanasi yaa ciddem tombiş miiii genelde 1800 2000 olur diyorlar ama şimdi 36+2 olduk az kaldı 🥰😂
izobellaaa-_- Alp24677 geride demeyelim canım uyumlu ise sıkıntı yok benim doktorum da bebeğin iri olmasına hiç hiçç gerek yok doğumun kolay geçsin zaten bebek sonra alacağını alır dedi. 😀
Rapunzelinanasi Alp24677 bal muz ve sütü blenderdan geçirip günlük bir bardak tüketin. Bir de ceviz, sabah akşam yoğurt ve kaşar yemeye çalışın. Hemen yakalıyor zaten kilosunu ama ben muzlu ballı sütün çok faydasını gördüm 👌
R94_ Ben kızımda hiç beslenememiştim hep hasta gibiydim. Şimdiki erkek ve ne bulantı nenkusma olmadı yemek yeme aynı devam ettiği için 27 haftada 1.436 Gr dı. Doktor ayına göre kilosu ilerde ama bunun zararının olmadığını söyledi.