2koftemom hayallliiim 2nci. dogum ama yinrde insan tedirgin oluyor. Aslında hastane ortamı insana soguk geliyor. Rabbim hepimizi kurtarsın cnm 🥰 pskolojımı hazırlayacam mecbur
minigiminannesi03 hayallliiim binlerce şükürler olsun rahat geçiriyorum hamileligimi uyku arada sıra olmaya başladı heralde artık bünyem alışmaya başladı
Derya_gumus hayallliiim heyecan hemde nasil bir heyecan tam dr gittigim gunde bi kalbim carpiyo kut kut engel olamiyorum valla :))
Kbraataselim Haftadayız artık haftada bir gidiyoruz. Ona rağmen hala aynı heyecan. Ama yüzünü göstermiyor nazlı kızım🫣🌸
mertveannesi2211 hayallliiim 29.haftadayim hâlâ da hastaneye gitmeden önceki gece uyku yok bana heyecandan 😀
Krnn1 Zeynep_alya 5te gitmeyin zaten doktorlar 7-8 de gitmeyi öneriyor. Hem kese hem kalp atışı duyuluyor. Boşa gitmemiş oluyprsunuz
Krnn1 hayallliiim hem korku hem heyecan var. Karnımda da olsa bugğne kadar tektim. Ama artık 1 ay sonra ailem 3 kişi🥲
Karman34 8+5 haftadayız 3 haftada bir gideceğiz artık gelişimi gayet güzel olduğu için 10 günde bir gelmene gerek yok dedi ama 3 hafta geçmiyor 🥹
Emine_erol hayallliiim tabiki yarın benim muayene günüm yarını iple çekiyorum birde benim 2.gebeligim ve 16 haftalığız daha hissedemedim ilk gebeligimde pıt pıt atardi kızım bebeğim erkek ve hissedemedim koruyorum 😔
Karman34 Zeynep_alya canım benim 3 haftalıkken vajinal ultrason ile kese ve bebek gözüktü 5 haftalıkkende kalp atışını dinledik şükür her gebelik farklı birşey kaybetmezsin gitsende