ayse-nur94 hayallliiim aynı durumdayım 5 günüm var aklım sadece iyi mi kalbi atıyor mu orada 16 haftalık olacaz cinsiyete belli olacak ama aklım hiç orda değil sadece iyi olduğunu keyfinin yerinde olduğunu duymak istiyorum o kdr
hayallliiim minigiminannesi03 ayy yesin teyzesi Sağlıkla gelsin inşallah belirti de olmaması çok güzel ben hala kusuyorum seninki daha iyi
minigiminannesi03 hayallliiim binlerce şükürler olsun rahat geçiriyorum hamileligimi uyku arada sıra olmaya başladı heralde artık bünyem alışmaya başladı
Ays_cskn hayallliiim olmaz olurmu pazartesi gorus gunumuz nasipse 36.haftamiza adim aticaz nasipse uzun zamandir gidememistim cok merak ediyorum son durumu belki sezeryan gunumuzude aliriz bellide olmaz☺☺
Krnn1 hayallliiim hemde nasıl bir heyecan. Bir yandan inşAllah kötü birşey yoktur diyorum stres yapıyorum. Bir yandan da içim kıpır kıpır oluyor onu görücem diye. 32. Haftadayım 35 te gitmeyi düşünüyorum. Sık sık gitmedim hiç bir zaman. Ayda bir giderim. Çok sık gitmekte zararlıdır diye düşünüyorum
Zeynep_alya Krnn1 evett 5+2 ama kese görünecek mi ondan bekliyorum ilk kızımda da kese var bebek yok demişlerdi sonradan görmüşlerdi
Meltem99- Bende en son 12haftalikken gördüm şuan 15+5olduk haftaya cuma üçlü test icjn gidicem günler geçmiyor inşallah cinsiyeti de öğrenmiş olurum❣️❣️
34Cansu Bende bi heyecanlanan benim sanıyorum o gün gelince kontrole giderken selam veren herkese bugün kontrole gidiyoruz bebişi görcez diyorum😂😂.. bir arkadaşım vardı kız kontrole giderken sırat 5 karış istemiyormuydu ne anlamadım buzdolabı resmen
Krnn1 hayallliiim hem korku hem heyecan var. Karnımda da olsa bugğne kadar tektim. Ama artık 1 ay sonra ailem 3 kişi🥲
Rumuz123456 Benim de yarın randevum var geçen hafta yoğun enfeksiyonum çıktı antibiyotik kullanıyorum haftaya gel düşmemiş olursa yatış yapıcam dedi dua edin düşmüş olsun 😔
Krnn1 Zeynep_alya 5te gitmeyin zaten doktorlar 7-8 de gitmeyi öneriyor. Hem kese hem kalp atışı duyuluyor. Boşa gitmemiş oluyprsunuz
Karman34 Zeynep_alya canım benim 3 haftalıkken vajinal ultrason ile kese ve bebek gözüktü 5 haftalıkkende kalp atışını dinledik şükür her gebelik farklı birşey kaybetmezsin gitsende
2koftemom hayallliiim 2nci. dogum ama yinrde insan tedirgin oluyor. Aslında hastane ortamı insana soguk geliyor. Rabbim hepimizi kurtarsın cnm 🥰 pskolojımı hazırlayacam mecbur