SaniyeBektaYazc Birsenvergili benimde 32 canım yarın gidicem bende hazırlıkların ne durumda 🤗 Nasıl gidiyor hamişlik
Birsenvergili Habibeseyit 32 canım kasımın sonu gibi inşallah Doğum planlaması yapıcaz bugün 🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Annelerinannesi Minnosuveannisi benimde haftaya randevum var ve 34 oluyoruz. Zaman ilerledikçe daha çok heyecanlanıyorum. Oğluşum 2 hafta önden gidiyo. Doktorum heran Doğum yapabilirsin diyecek diye hazırda bekliyorum resmen psikolojik olarak 😁
ardengunes Bizde 32+2 de gittik bişey konuSmadj 2 yada 3 hafta sonra gel dedi ben 3 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum ayin 17 sine denk geliyo 35 haftalik olucaz o zaman nasipse ve 2 hafta önden gidiyoruz bakalım o zaman belli olur herhalde değil mi kızlar
Busra_5461 Biz de yarin 32 hafta oluyoruz ve yarin kontrolumz var 😊 benim sancilarim basladi sizdr durumlar nasil kizlar tuvalete gitmekten de biktim bide cocuk cok hareketli baski yapiyor asagiya sizin sikayetleriniz var mi 😊
Minnosuveannisi Annelerinannesi bende bugün başlıyorum oda oda temizlemeye yoksa yapamicam 😂 haftaya kadar bitsin diye 😂🙈
Annelerinannesi Artık sancılarım oluyo. Özellikle kasıklarımda ve kaburgamda oluyo. Kaburgalarım kırılıyor gibi hissediyorum.
Asiyebsrn Bizde 32+6 yiz bugun benimde doktor kontrolum var oğluşumu gorcem 😇😊😍 dogum kasimin 23 ü dedi hayirlisi olsun bakalim
MerveBeyza Acuka ben hissediyorum aşağı tarafım sanki ayrılcak gibi yatakdan dönerken bile nasıl ağrı veriyor artık kanala mı yerleşcem diye uğraşıyor napıyor anlamadım
Acuka MerveBeyza benım kanaldada değildi dune kadar midemde cok rahat hıssedıyordum ama bugun asagıya inmiş gıbı az zemin mı hazırlanıyo acaba
MerveBeyza Acuka bence aşağıya inmeye çalışıyor herhalde ondan bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç böyle ağrım olmamıştı bunda oluyor