Cdem21 Sizinde sırtınız ağrıyor mu benim sırtım çok ağrıyor yarın doktoruma söyleyeceğim kontrolümde sizde ne gibi şikayetler var
oykumm_1233 Cdem21 belim ve yan kalçalarım agrımaya basladı bazen geceleri bacaklarımın uyuşmasına ve agrısına uyanıyorum sabahları yorgun savaşcı gibi anlamadım gitti 25+3 üm
cansualisa Cdem21 sorma kuzum 20+5 iz şimdiden belim ağrıyor çok ayakta duruncaaa ve sol kasıgımmmm neden acaba
Mervesya oykumm_1233 bende gunde 1 adet soda iciyorum ama yeterli gelmiyordu elim uyusur oylece kalirdi uykumda bacagim cok agrirdi magnezyum takviyesinden sonra toparladım doktorunuz ile mutlaka görüşürun ek takviye alın. Birde maden suyundeee kizilayin erzincan adli sodasini icin magnezyum orani cok yuksek
Burcumus Benim sağ tarafım çok ağrıyor kalça kemiğim ve bacağım . Ayağımın üstüne bastıkça canım acıyor sanırım leğen kemiği genişliyormuş 🙄
nurellaa212 Ben 19+2 haftalığım bebeğinizi siz ne zaman hissettiniz sormak istedim 💕 cevap verirseniz çok mutlu olurum
Celiktss nurellaa212 17-18 arası başladı benim hareketler. Özellikle gece yatıp dinlenmeye geçince o başlıyodu
Cdem21 nurellaa212 ben çok zayıftım göbek yağım neredeyse hiç yoktu o yüzden erken hissettim 16.haftamda hissetmeye başladım
Melekannesi42 nurellaa212 18 de hissettim 20den sonra şiddetlendi şimdi horon tepiyor galiba 25+6dan selamlar
nurellaa212 Celiktss ben hala hissedemiyorum 😂 yada anlamıyorum bazen göz seğirmesi gibi oluyo bebek mi acaba
Celiktss 24+1 daha. En büyük sıkıntım aldığım nefes yetmiyo😒 acayip darlanıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu zamanı gibi hafif kasık ağrısı var. Ama tahlillerde enfeksiyon da çıkmadı.. Onun dışında normal
Cdem21 Celiktss evet benimde öyle kaşık ağrım olur gibi tahlillerde temiz çıktı şükür oluyor herhalde öyle şeyler😅
nurellaa212 Cdem21 öyle mi belki de ben ondan geç hissedeceğim kilolu da değilim ama her çocuk bir olmaz derler. İnsanın aklına binbir olay geliyor geçenler de ameliyat oldum iyice takıntı haline geldi