Smyyglgn54 12.haftamdan gün aldım ve doktorum tahmini kız dedi🙈Allahım nasıl tatlı heycan bu😍nisan anneleri sohbete gelinn💁♀️
Rehberlikciozge Smyyglgn54 benimde 11+4 bugün . Yarın muayenem var cinsiyet tahmini yapar umarım😊 mide sorunlarından hamileliğin tadına varamadım hiç 😔
Ghk21 Smyyglgn54 merhabaa biz de 11+3 olduk bugün. 10+0da erlen oluşmuş bir pipi gözüküyor demişti doktorum. 11+1de gittiğimde daha da belirginleşmiş ama 12. Haftayı bekleyelim dedi. Çok heyecanlıyım ☺️ Bulantılarım da çok azaldı bu hafta darısı herkesin başına 🙏🏼
Toffy1907 Smyyglgn54 bizde 12+3 olduk bugün. bizimkide tahmini erkek ama değişebilir dedi bir sonraki kontrolü iple çekiyorum
mervegedik Smyyglgn54 merhaba bizde bugün 12 haftalık olduk 13 haftalıkken randevum var bakalım umarım tahmin yapar doktorum 🤗
Melinoee Rehberlikciozge Merhaba bende 11+4 üm ve yarın ikili test için randevum var. Sabahları aç kalkmak kadar can sıkıcı birşey yok resmen acımdan ölüyor gibiyim. Birde kabızlık 😔 mide bulantılarım geçti çok şükür 🤗
Smyyglgn54 Rehberlikciozge ilk 3 gun cektim bende☺sonrasinda hep patik çorapla dolaştım ve yatmadan 1 saate evvel mutlaka elma yiyordum. Bulantilarim son buldu. Cok sukur eski iştahımiza kavuşmamıza birşey kalmadı şurda☺☺
Ghk21 Melinoee merhaba, ben de kabızlık sorunuyla uğraşıyorum sürekli. Hamileliğimden önce de şimdi de. Doktorumla paylaştığımda bana günde 2 kez magnezyum verdi. Ve gerçekten inanılmaz işe yaradı. Siz de doktorunuza magnezyumu danışın derim mutlaka ☺️
Rehberlikciozge Melinoee benim mide bulantılarım ve mide ağrısı devam ediyor kimsede mide ağrısı duymadım ama gebeliğin ilk gününden bu yana mide ağrıları cekiyorum Canım hiçbirsey yemek istemiyor acıktığımın bile farkında değilim 3 kilo verdim bu şekilde olırsa zor bir süreç bekliyor beni 😣 sizin için sevindim okadar iğrenc ki mide bulantısı herşeyden tiksiniyorsun.
Smyyglgn54 Melinoee aynı durumdayız☺aman bulantimız olmasında kabızlık çok dert değil bence🙄bulanti dahada kötüleştiriyor insanı
Haticehasan Ghk21 canim allahim sag salim bebesine kavustursin ins cok sasirdimm demek 10+0 da erkege benziormu dedii cokk sevindimm bende yarin gitcm ins bisiy soler bende 11+1 olcam yarin inss
Melinoee Ghk21 Yarın gittiğimde söyleyeceğim mutlaka. Birde benim daha ilk haftalardan beri yatakta dönerken, oturup kalkarken kasıklarıma kramplar giriyor. Sanırım buda magnezyum eksikliğinden. Yüzüm aşırı kurudu. Allah daha büyük dert vermesin napalım 🤗
Melinoee Rehberlikciozge Çok haklısınız mide ağrısını bilirim bende hem reflü hem gastrit var. Strese de bağlı biraz birde üstüne hormonlar aman Allahım oluyor insan. İnşallah bir hafta sonraya biter ağrılarınız. Yarın gittiğinizde yine de bir danışın belki doğal bir yöntem önerir doktorunuz
1melek1annecik Melinoee kramplar varsa soda için hem mineral magnezyum eksiğinizi doğal yolla tamamlarsınız bir de muz 🍌 iyi geliyor ağrı kramp mideye ☺️
F1903 Bizde 11+5 iz cuma günü 12.haftamızda kontrolumuz var bakalım cinsiyer tahmini yapacakmı doktorum çok heycanlı bi bekleyiis, önce kalp atısı için bekle cinsiyet için bekle tekmelerini hissetmek icin bekle cok güzel Rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin 🙏🏻💜 Benimde kabızlık sorunum var nerdeyse ögrendgimden beri kayisilar hurmalar kefirler hicbsey fayda etmedi cuma gunu doktoruma soylemeyi dusunyorum bende, mide bulantilarim gecti yanmalar gecti ve hicbisekilde yanmayı bastiramyorum 😔
Melinoee F1903 Merhaba kesinlikle zeytinyağını öneriyorum. Eczaneden şırınga alıp yarısından az saf zeytinyağı doldurun. İğne ucunu çıkartın afedersiniz makattan içeri zeytinyağını verin. Acilde ki doktorlardan kendi kadın Doğum dokturuma kadar hepsi bunu söyledi. Birde bir kaşık için zeytinyağını İnan’ın faydasını göreceksiniz hemen.
Seheryvz F1903 mrb bende 12+3 üm kabızlık problemi cok çeken biriyim en son çareyi armutta buldum herkeste aynı etki olurmu bilmiyorum ama gece yatmadan yediğim bir armut sabah wc ye koşarak götürüyo beni dene canım belki sendede işe yarar :)
Melinoee 1melek1annecik Ayy ikisinide bir severim bir severim 😩 soda içmek çok zor geliyor bana alışamadım hiç. Muzu da hiç sevmem. Ama denemekten başka çarem yok. Öner’iniz için teşekkür ederim inşallah yiyip içebilirim 🙏🏻🙏🏻
F1903 Melinoee cok tesekkür ederim aksama yapayim insaallah cok sagolun zeytinyagi aklima gelmisti ama icemem diye onu pas gecmistim makattan lagman gbi yapmak hic aklma gelmemisti tesekkr ederiim 😘
Melinoee F1903 Ne demek birbirimize yardımcı olmak için bu forum var ☺️ Valla bende içemem dedim eşim zorla bir kaşık ağzıma soktu öğürdüm ettim ama sağolsun işe yaradı. Makattan hemen tesir ediyor aklınızda bulunsun 🤗🤗
Melinoee Smyyglgn54 Ay demeyin öyle 5 günden sonra insanın dünyası şaşıyor napacağımı bilemedim. Birde zehirler seni dedi kaynanam ki evhamlı olduğumu bilir. Aslında öyle birşeyde yokmuş. Eşim filan çok kızdı telaş ettiriyorsun bu kızı diye. Allahtan zeytinyağı gibi bir nimet var 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Melinoee 1melek1annecik Eşim ilk tanıştığımız dönemde midem bozuldu diye bana ayranlı soda içirmeye kalktı ondan beri midem bulanır 😂 Aslında çok işe yararmış etrafımda çok duydum ama bende daha çok mide bulantısı yaptı 🤷🏼♀️
Smyyglgn54 Melinoee yada ben çok cekmedim o yuzden rahat konuşuyorum🙂darısı başınızaa,geçer inşaAllah bir an evvel💕