Sarilale Kızlar hastane çantası hazırlamaya başlayacağım siz çantaya neyin içine koydunuz bebeğin kıyafetlerini ve kendi kıyafetlerini. Bu kilitli poşetler varmış onları nerden aldınız
Mlktnc Sarilale bebeğin hemşireye verilecek kıyafetlerini hurcun içine koydum. Kendi pijamalarımı ve diğer bebek kıyafetlerini de ayrı ayrı normal alışveriş poşetlerine koyup valizledim
Kaahvelii Sarilale ilk doğunca giycegini penye battaniyesinin içine koymustum bohça gibi yani çorabı bezi falan hepsi içinde olacak şekilde Diğerlerini de kese hazirlamistim kumaştan ona koymustum ama öyle de zor oldu çıkart boşalt falan Şimdi ikincide küçük şöyle 20 ye 30 hurclar oluyo fermuarli ona koyucam Kendi giyceklerimi normal dizicem
meri01 Sarilale kilitli poşetleri Migros’tan aldım ben size de fikir olsun. Önceden hazırladığım için kirlenme tozlanma olmasın diye içerisine koydum çok rahat oldu
Sarilale Kaahvelii bende o küçük hurçlardan alıp güzelce ona diyeyim diyorum banada daha mantıklı geliyor
Sarilale meri01 bebeğin kıyafetlerini kilitli poşete koydunuz kendi kıyafetlerinizi neye koydunuz peki?
Iremshn Sarilale ben şimdi hazırlıyorum çantayı da çok zormuş ya 😬 1 tane 10lu hastane çıkışı 1 tane 3lü takım 2 tane zıbın 2 çorap 4 tane ağız mendili Ben bir paket 60lı bezi alcam yanıma koycam arabaya Biberon emzik pompa kaşık Islak mendil temizleme pamuğu pişik kremi 1 muslin 1 kalın 1 penye battaniye Ben bunları koydum eksik olan varsa söyleyinn
Mlktnc Sarilale 3 tane kısa kollu 2 tane uzun kollu zıbın, 2 tane alt üst takım Çorap, eldiven, iki muslin örtü, kundak, ince battaniye Bez ıslak mendil temizleme pamuğu, alt açma örtüsü. 1 gece hastanede kaldık Battaniye dışındaki herşeyi kullandık
meri01 Sarilale bebeğinkileri poşetleyip hurç içerisine koydum. Kendi kıyafetlerimi daha yerleştirmedim ama küçük hurç aldım içerisine yerleştireceğim
Usnac1995 Bavulun fermuarlı tarafına bebeğin kıyafet ve ihtiyaclarını koydum. Hemşireye verilecekleri şeffaf bir poşete koydum. Kendi eşyalarımıda bavulun diğer tarafına koydum. Hiç birşeyi hurç ya da saklama poşetlerine koymadım. Her şeyi ayrı ayrı poşetlemek çok saçma geliyor. Güzelce yerleştirdim herşeyimi. Zaten annem ilgileneceği için herşeyi biliyor.
Sarilale Usnac1995 öyle yapmayı düşündüm ama karışır falan diye korktum bende o yüzden ayrı ayrı hurç kilitli poşet falan yapsam mı diye düşündüm
meri01 Sarilale trendyolda ocean Home diye bir satıcıdan boyutları 302218 boyutundakilerden 5 adet aldım 2 sini bebeğin kıyafetleri için kullandım kendime kaç tanesini kullanırım şuan için bilemiyorum
Sarilale Iremshn banada örnek olsu listen sağol valla 😊 eksik var mıdır bilemedim ama hiç bir fikrim yok ne koyacağıma dair😁
Merinosunannesii Iremshn 1 tane 3lü takım az canım 3lü takım olmasa da tulum olur alt üst olur 3,4 takım olsun kıyafet kaka bulaşır kusar eder Pompa gereksiz 60 lı beze hiç gerek yok. 20 tane fazla fazla yeter 1 Müslin daha koy yere düşer belki Doğumun nasıl olacak
yalcinsevda_06 Iremshn temizleme pamuğu pişik kremi koymayı unutma canım ıslak mendil kullanma hemen bebeğine hemşire arkadaşım bastıra bastıra söyledi bide kaçıncı haftadasın kendine ne koydun yazsana
Iremshn Sarilale valla ben sadece şu küçük fermuarlı hurçlardan aldım biberonu pompayu buzdolabı poşetine koydum bi de ekstra minik çöp poşeti alıcam kirlileri koymak için
Sarilale Iremshn bebek kıyafetlerini kilitli poşete kendi kıyafetini hurçlara koyarım diye düşündüm bende