_ozlmm izobellaaa-_- kafası karnı bacak boyu hepsi bir hafta önde olduğunu söyledi kilosu 2500 küsürdü 33.haftada gittiğimde boyu da 46 yada 47 cm diye hatırlıyorum
Fasulyeninannesi- Bebeto_aleyna Mide yanmam icin ilac yazdi doktor 2 gundur iyiyim 37yim su an uyku cok sorun degilde yatakta donerken altim agriyo arada bi sanci felan yani dogurana kadar gecmiycek herhakde😂
Melahatakca Bebeto_aleyna vücudunu rahatlatman için sana üni baby vazelini var mor kapaklı o kadar harika birşey ki benimde karnimda kaşınma oluyor ondan heryerime sürüyorum yumusacik ediyor
Bebeto_aleyna Melahatakca kuruluktan değil de içten içe kaşınıyor ya benim tarifsiz gıcık bir durum 😂😂
Kubgkm Bebeto_aleyna allah hepimize sağlık versin kendimi iyi hissediyorum hafif kasılmalarım var çok nadir sancı oluyor bunların dışında bir şeyim yok şükür
Aysegulsayhar Bebeto_aleyna sırt ağrım ve karıma ara ara ağrılar giriyor normal mi bilmiyorum 1 ay oldu hastaneye gidemedim yurtdışına geldim 2 cuma günü inşallah gidecem eö bakalım