Bebeto_aleyna 35 haftalık olan annis adayları neler yaşıyorsunuz? Ben geçmeyen mide yanması,gece uykusu özlemi, yalancı sancılar ile mücadele ediyorum 😂😂
_ozlmm Bebeto_aleyna Bende 34+3 😂 bir hafta önden gidiyoruz o zaman 35+3 oluyor sanırım 😂 Ama kasılma dışında hiç bir sıkıntım yok gece falan tekmelere inat uyuyorum 😂😂 mide yanma olayını da yatacağıma yakın hiç bir şey yemiyorum çok fayda ediyor bazen tutamayıp yiyorum miden yanmaya başlıyor şurup içiyorum rahatlıyor 😂
Rapunzelinanasi Bebeto_aleyna 34+6 dayım ben de dünden beri bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum. Hadi bel ağrısını da anlarım da sağ göğsüm fena ağrıyor 😔
Bebeto_aleyna _ozlmm ayyy valla cok zor mide yanması diğerlerini bir şekilde hallediyorum ama şurup bile artık fayda etmiyor 😂😂😂
izobellaaa-_- _ozlmm nasıl önde canım kaç kiloydu en son bizim doktor sığır gibi ne iyi diyo ne kötü diyo anca şu bacağı şu kolu diyo onları bende görüyorum içimden dedim sormasam boy kilo demiyor 😂🤦🏻♀️
Melahatakca Bebeto_aleyna bende şuan tam 33+5 haftaligim gece tuvalete gitmekten bıktım bebiş sürekli hareket halinde olduğu için uykum zaten yok birde sürekli bacaklarıma kramp giriyor onun dışında daha sancım felan başlamadı mide yanması da hiç yaşamıyorum
Bebeto_aleyna Melahatakca ay bebiş bizim geceleri çok güzel uyuyor şükür ama vücudum o kadar huzursuz ki kaşınıyor kasılıyor uyuyamıyorum valla gece uykusunu özledim
_ozlmm izobellaaa-_- kafası karnı bacak boyu hepsi bir hafta önde olduğunu söyledi kilosu 2500 küsürdü 33.haftada gittiğimde boyu da 46 yada 47 cm diye hatırlıyorum
Sevensevilen Bebeto_aleyna 34+2 deyim . Allah’ıma şükür iyi gidiyor. 37. Hafta iznini bekliyorum. Mecburen okulda alaturka tuvalete giriyorum ,tuvalet sırasında zorlanıyorum kanamam oluyor 🤦😅
Meyvem Bebeto_aleyna ben sadece diş ağrısından şikayetçiyim öbürleri yanında hiç kalıyor öldüm geberdim ağrısından 😢😭😫😫😖😔
Melahatakca Bebeto_aleyna vücudunu rahatlatman için sana üni baby vazelini var mor kapaklı o kadar harika birşey ki benimde karnimda kaşınma oluyor ondan heryerime sürüyorum yumusacik ediyor
Ays_cskn Bebeto_aleyna 35+3 olduk sukur ara ara yalanci sancilar yokluyor mide yanmasi surekli bi uyuma hissiyati var boyle pazartesi 36.haftamiza giricez nasipse kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktorumuz😊