Aybigesrky Merveliko bendede karnim disinda sisen bir yerim yok siskinlik yok ama nefes almam bile zorlasti aldigim kilo cok fazla ne yazikki
Merveliko Aybigesrky fazla kilodan olabilir sanırım o degil daha yolumuz da cok bu gidis ne olacak bilmiyorum kilo kaygim yok rahatsiz etmedigi icin sonu guzel bitsin insallah
Kleopatra- Havahavahava Sen bensin. Nasıl gidecek bu kilolar ayın 30u da sezeryan günüm üstelik düzene de otutturamam artık beslenmemi 😂
Krnn1 Gizem0709 zatıf başladıysanız 20 kilo bile alınır. Herkesin yapısı farklı. Çok kilolu olan az kilo alıyor zaten.
Milosee Kumsal123m 20+5 0 kilo fakat ödem oldu sis duruyorum hahaha zaten kiloluydum bebeğim sağlıklı kilo alsin da inşallah kilo almam
Krnn1 Kumsal123m valla şuan rakamı bilmiyorum ama 3-4 kilo aldım herhalde 32. Haftadayım. Vücuduma bakıyorum kolum bacağım yüzüm kilo almadıysa sıkıntıya girmiyorum rakamlar bebeğe aittir diye düşünüyorum 😂
islamhatice 18+5 6 kilo aldım nasıl bu kadar çok aldım anlamadım. Hiç midem bulanmadı ve iştahım çok açık
beyzagl44 Yurdanurrr benimde öyleydi. instaya foto atmistim bi kız 5 aylik mi cok sismissin yazmisti 🤬sinirlerim zıplamisti 😂😂 kocam iyi bakiyor sağolsun demistim.😂😂😂