Rumuz123456 b1b1k benim de yarın kendisine randevum var inşallah memnun kalırım, numarasını verdi mi istediğin zaman ulaşabiliyor musun
Busra-hemsire Rumuz123456 numarasını isteyin veriyor, whatsapp kullanmıyor. Sms üzerinden mesaj attığımda dönüş sağlıyor, ben de kendisine takipliyim çok memnunum şükür :)
AyseYldz Rumuz123456 elif ciler eren e mi yaptırdınız yoksa perinotoloji bölümüne mi? Cok kararsiz kaldım. Elif hanim ben de yapiyorum dedi.
AyseYldz Rumuz123456 benim kini elif hanim yapmak isteyince cok kararsiz kalmıştım ama perinotologa yaptırmayı dusunuyorum bende.
AyseYldz Rumuz123456 bir de elif hanim numarasını vermiyor mu? Bende sadece kartı var oda asistanina mesai saatleri baglanabiliyorum hic istemekte aklima gelmedi. Ben basta nagihan hanıma randevu almıştım ama arayıp iptal ettiler sonra da yıllık izne çıkmaktı elif hanıma randevu aldim. Ondan devam ediyorum henüz 2 kere gittim.
Rumuz123456 AyseYldz veriyor ama benim 16 haftalıkken suyum geldi sandım bayağı bacaklarıma kadar geldi , kendisine ulaştığımda direkt suyunsa düşük olur dedi hiç ılımlı davranmadı sonrasında da sormadı o yüzden değiştirdim kendisini
mangolingo Rumuz123456 evet memnunum. sadece ciddi anlamda çok yoğun. bazen muayeneye giriyorum, doğuma gidiyor mecbur. bekliyorum masada öyle 🥲