Melisakeskinn Merhaba medipol Mega Bağcılar hastanesi takipli olan veya doğum yapan var mı 24.haftama giricem hastane değiştirmek istiyorum muayene ücreti doğum ücreti doktor tavsiyesi verebilir misiniz
1erkekkannesiiii Melisakeskinn sadece detaylı ultrasona 2020 TL dediler pahalı ama çok temiz bir hastane. Başak hanıma muayene olcam memnun kalırsam söylerim size muayene ücretleri 500-550 arası degısıyor
Rumuz123456 Ben oraya gidiyorum 20 haftalığım, Elif çilere gidiyordum 550 TL ücreti ama onu değiştirip Nagihan Kayaya gidicem, genelde muayne ücretleri 380-550 arası değişiyor, doğum da az önce biri sezeryan 6500 yazmıştı
Rumuz123456 AyseYldz yani aslında iyi bi doktor ona bişey diyemem ama 16 Haftalıkken bi akşam suyum geldi sanıp kendisine ulaştım doğru düzgün ilgilenmedi bile acile gittik verilen ilacı ertesi gün kendisine atıp sormadı bile sana bunu kim verdi neden kullanıyorsun diye o sebeple değiştirdik
Rumuz123456 AyseYldz burdaki ve çevremdeki öneriler üzerine Nagihan Kayaya geçtim randevum yarın bakalım memnun kalırım inşallah
Rumuz123456 hujhemayl en son 5500 civarı duymuştum ama zam gelmiş yakın zamanda bi tanıdığım 9000e sezaryen yaptı
mangolingo hujhemayl normal doğum 7000₺ zorunlu sezaryen 9000₺ isteğe bağlı sezaryen 15.000₺ nagihan hanıma takipliyim. böyle fiyat aldım. öğretim üyesi ve profesörlerde daha farklıymış ücret.
AyseYldz Rumuz123456 Bende dogum en az 7 8 bin diye biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Ben elif hanıma iki kere gittim devam edicem biz daha 12 haftalığız. Ikili testinizi yaptırdınız mi?
hujhemayl mangolingo ofofof bu neee 🫢 Allah yardımcımız olsun sürekli arttırıyolar ya fiyatları 🤦🏻♀️
AyseYldz Rumuz123456 elif ciler eren e mi yaptırdınız yoksa perinotoloji bölümüne mi? Cok kararsiz kaldım. Elif hanim ben de yapiyorum dedi.
mangolingo Rumuz123456 evet memnunum. sadece ciddi anlamda çok yoğun. bazen muayeneye giriyorum, doğuma gidiyor mecbur. bekliyorum masada öyle 🥲
Rumuz123456 b1b1k benim de yarın kendisine randevum var inşallah memnun kalırım, numarasını verdi mi istediğin zaman ulaşabiliyor musun