Dilarey Bebegim6636 sanki sende bi sıkıntı var gibi🧐😅 bunların üstüne senin düşmen gerekiyor. Kocan veya sağlık ocagındaki ebe veya doktorun kontrol edemez. Omegayı üçüncü aydan sonra her gün içmen gerek mesela. Tetanoz aşısı iki kere vurulmuş olman gerek falan filan
Bebegim6636 Dilarey eşim sağlık çalışanı ama mal biraz diyorum doktordan daha iyi mi bilcen diyor 😔😔😔 inşallah bebek iyi olur bugüne kadar sorun yok inşallah olmazda bogarim onu
Usnac1995 Dilarey amann benim ablam bu verilen hiç bir ilacı da içmedi aşı da olmadı. Oğluda çok sağlıklı zehir gibi bir çocuk 😂 kendi de öyle. Belki bünye meselesidir.
Melismelo pnar-06 hayır vermedi verseydide icmezdim vitamini bile zor iciyorum ve doktorum icimi rahatlattı hastanedeki doktorda öyle dedi zaten yediğimiz besinlerden alıyoruz gibisine 🤷♀️ 34+4 deyim şuan herşey yolunda çok şükür
ddemhn pnar-06 merhabalar; bende içemedim. Ocean mumy omega3 multivitamini vermişti doktorum. İstifra edince bıraktırmıştı. Daha sonrasında decavit diye bi vitamin verdi onu da içemedim.. 34+5 haftalık olduk bu zamana kadar sadece kan ilacı içebildim.
Canancndn pnar-06 Elenatal2 kullanıyorum bende. Hiç problem yaşamadm doktorunuza bi danışın bence bunu