HurremSultan FSCMK ya sürekli arkadaşım bana öyle diyip duruyor canım sıkılıyor benimde yoksa tabiki alakası yoktur ama baskı hissediyorum üzerimde😶😶
elifbzdmr28 HurremSultan 53 kilo ile hamile kaldım doğumdan 3 hafta önce 71 dim doğuma kadar kesin 75 olmusimdur 22 kilo kadar aldım yani dogumumda çok kolay oldu 3800 doğdu oglum
ErdoganGamze HurremSultan 62 ile hamile kaldım, şuan 36+2 haftalığım 82′yi gördüm tartıda. Ne yiyip içiyosun dersen hiçbirşey yemiyorum diyebilirim. Hele abur cubur ağzıma koymam. Full ödemliyim. Ellerimi ayaklarımı yüzümü görseniz balon gibi. Bu ödemler bir gitse otomatik olarak 70′i görürüm. Sonrası kolay zaten 🤦♀️
HurremSultan ErdoganGamze ben bu haftalarda bile odemli olduğumu hissediyorum🥲 oralara gelince nasıl olurum Allah bilir yahu jsjjxc
Derya HurremSultan bence kiloyu bu kadar takmayın inanın doğumdan sonra su gibi gidiyor sizin zaten 2. Olduğu için daha iyi bilirsiniz bebeğiniz sağlıcaklı olsun gerisi boş🌸 ben 12 kilo aldım doğumdan sonra hepsini veerdim ama daha sonra 3 katını geri aldım kilo önemsiz
HurremSultan Derya Ay bende de öyle oldu hemen verdim ama süt vereyim derken fazla yedim ve fazlasını aldım dediğiniz gibi ama yinede hayatımda hiç bu kiloları görmediğim için biraz urktum açıkçası. Birde hormonlar sanırım canımı sıkıyor kilo🥲🥲💙
SutlacimiYedimmiBen HurremSultan bnde 167 boyunda 88 ile hamile kalip 93 ile doğurmuştum ikinciyi zor olmuyor doğum yani kilo etkilemedii beni bebegim 4.110 grmdi
HurremSultan SutlacimiYedimmiBen Ay hadi inşallah bende öyle kolay doğururum🌸 kız ağzın bal.yesin keyiflendim okuyunca😁
Asasasas İkinde 63le başlamış 80 ile bitirmiştim.. bunda 75 ile başladım, 81 olmuşum, yarısındayım ya 🥹 ve biliyorum son aylar aşırı iştah artıyor.. hakkımızda hayırlısı 🥹🤲🏼
Bebisscann HurremSultan ne nazar boncuğu kız, 3. Çocukta böyle oldum, diger ikisinde 50 kilo ile hamile kalıp 60 ile doğum yapıp doğumdan sonra tekrar 53 e felan düşüyordum, bunda aştım kendimi 😂 yaş geçtikçe metobolizmam da yaşlandı anasını 😂
HurremSultan Bebisscann ah ahh ben daha 20 yaşındayım hiç 50 kilo olmadım xfsktxxixx onyuzden hayata bu sitemim😁
Bebisscann Der_0 herkesin bünyesi farklı bacım, çok takmayın hamilelikteki kiloları, yiyin için, doğumdan sonra bu derde düşün be yauuvv😂
Der_0 Bebisscann yok yok ben zaten kilo almak istiyordum 54 kiloydum 63 oldum boyum var diye belli etmiyo çok kurban olduğumunun kızısımmm iyi olsunda ben razıyım kiloya 🤪
Bebisscann Der_0 hamilelik çok güzel ye, iç, yat gerisini boşver 😂😂 neyse yaa sağlıklı beslenmek de önemli tabi linç yemim şincik🤭, maşallah sanada, sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini🙏❤️😍
Seda35 HurremSultan 60 la başladım 28. haftadayım 72 kilo oldum göbeğim küçük gören 7 aylık gözükmediğimi söylüyo bosverdim bakalm kaçla bitircem 😅
Umay255 HurremSultan bacım 🤣🤣 50 kiloyla hamile kaldım 64 kiloyum 25 haftalık daha doktor beni 75 bekliyo ekmeği kes dedi ama hep açım napcam bilmiyorum
HurremSultan Umay255 valla bende açım devletteki doktor bana 20 haftalikken sey dedi boğazını tut karnin 20 haftalik karnı gibi degil dedi😅😅😅😅
Arife2736 HurremSultan hiç takma ilk gebeliğim 35 kilo aldım normal doğum yaptım sağlıklı bir bebişim vardı sadece tansiyon sıkıntım vardı şuan ikinci gebelik 73 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyum hiç takmiyorum doğumdan sonra veririz
HurremSultan Arife2736 Ay inşallah ya tabi sağ salim dogsunlar da veririz ama insan bir motivasyon istiyor sanirim😁
HurremSultan zamaneannesi80 benim birde 2 tane olacaklar pes pese xgjsgxx kaynanam diyor ki zaten seni zorlu bir maraton bekliyor açlık uykusuzluk kürdan gibi kalırsın 😅😅😅 bilmiyor ki ben yemek yemeden yasiyamam😅
Elaeyl HurremSultan 24 haftaligim 10 kg aldım:) 60 ile hamile kaldım 70 oldum boyum 1.70 Yinede görenler sadece karnin var diyor 90 la bitiririm heralde
HurremSultan Elaeyl qyni boydayiz yawrum tek fark senin kilonun az olmasi😅 benle senin aranda 13 kilo var suan bir hayal etsene wkgxsjx