momstwogirl eyuphaneylul1422 ben acil olarak alındım kanamam da vardı Everest dağı gibi de sancılar çıktı aşırı aşırı şiddetliydi ama sor de ki sen hissettin mi asla hissetmedim plasenta bebekten ayrılıyormuş 10 dakika daha geç kalsaydım
Glsm_Erdgn00 tatliiannnee benimde Pazar yatış pazartesi sabah sezeryana giricem🥲 çok teşekkür ederim inslalah sende sağlıkla alırsın kucağına bebisini🥰
oykubrakpnar eyuphaneylul1422 ben ilk dogumumda makat geliş kızıma suyum geldiği için zorunlu sezeryan oldum
eyuphaneylul1422 oykubrakpnar devamlı kontrol ediyorum kendımı her an su gelır vs dıye sagsalım gelirler insallah meleklerimiz😇
Nurgul_nurgul eyuphaneylul1422 olur tabiki üçüncü gebeliğimde makat gelişti oğlum 37+5 de sancıyla uyandım 8 dakika da bir düzenli sancılardı hemen kalkıp duş aldım hazırlandım evden çıkmadan suyum geldi hastahaneye gittik hemen beni hazırlamaya başladılar kan falan aldılar sezeryan olacaktı sonra bebek gelmeye başlayınca ameliyathaneye yetişmez deyip apar topar çatala aldılar beni ters bi şekilde normal doğdu oğlum şimdi 3 bucuk yaşında yaramazım
eyuphaneylul1422 Nurgul_nurgul aaa ters zor muydu yani cok riskli oluyomus masallah yavrunuza kavusmussunuz ama normalde tehlıkelıymıs Rabbim yavrunuzu sıze bagıslamıs🌸
Sevimli87 Nurgul_nurgul benim de ters pozisyonda normal doğum olacak. Doğumunuz nasıl geçti biraz detaylı anlatır mısınız?
oykubrakpnar eyuphaneylul1422 suyun geldiğinde anlarsın. Kendiliğinden süzülüp akıyo bianda. Anlamaman için uyuyo olman lazım. Kalın bir peçete kullan daha emin olursun. Günlük ped kullanma.
Nurgul_nurgul eyuphaneylul1422 teşekkür ederim evet çok tehlikeliymiş hatta doktor falanda baya korktu nasıl yapacaz diye ama Allah yardım ediyo ben buna inanıyorum diğer doğumumdan bi farkı olmadı kolayca doğdu sadece bu n son kafası çıkarken canım acıdı baya o da saniyelikti zaten geçti
Nurgul_nurgul Sevimli87 benim sezeryan olacaktı oğlum sabırsız olunca mecbur oldu neden sizin sezeryan değilki ters normal önermiyorlar genelde doğumuma geleceksek doktor bile korktu normal nasıl olacak diye ama sağolsun ebelerimin verdiği cesaretle çok güzel bir doğum gerçekleşti
Ravzaemine123 eyuphaneylul1422 bu sene bebekler hep ters anambenimkide aynı ter kafa habire göğüs kafesine baskı yapıyor perişan etti beni 40 haftaya kadar beklicez 2 haftamız kaldı hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler inşallah yaramazlar
Sevimli87 Nurgul_nurgul ben yurtdışındayım canım. Burda her durumda önce normal doğumu destekliyorlar. Doğuma 5 kişi girip bir sorun olursa hemen sezeryana dönecekler.
Nurgul_nurgul Sevimli87 anladım canım sağlıkla sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah 🤲🏻
yaasemin eyuphaneylul1422 bende 27 haftaligim ve daha dün gittim kontrole makat geliş dedi dönmez mı acaba bebek böyle mı kalır hep
eyuphaneylul1422 yaasemin o haftalarda dönebılıyor tabıkı benımkı bır baş bir makat oldu en son makatta karta kıldı yavrum 🤷♀️😁
yaasemin eyuphaneylul1422 hahahaha dur bakalım benim şansıma nasıl olcak beni dinlerse baş aşağı gelsin bacaklar beni yırtar 😂😂
ekimannesi55 Makat gelişi bebekler kaçıncı haftasında dönüyor en son bir bilgisi olan var mı? 34. Haftamızdayız dönmezse 39 40 gibi sezaryenle alırız dedi doktor, normal doğumdan ziyade sezaryen beni daha çok korkutuyor açıkcası 🙈😄