momstwogirl eyuphaneylul1422 düzenli sancılarım çıktı nst de oturmuş şekildeydi doğumum oldu o gün. Sezeryanla
oykubrakpnar eyuphaneylul1422 ben ilk dogumumda makat geliş kızıma suyum geldiği için zorunlu sezeryan oldum
Glsm_Erdgn00 eyuphaneylul1422 benim makat gelişi 38+3 haftalık 4 gün sonra sezeryan olucam ama önceki haftalarda bir doktor su gelişi yapar ayaklarıyla vurduğu için dedi bı diğer doktor da sıkıntı olmaz dedi… Şu ana kadar sıkıntı olmadı çok şükür
tatliiannnee Glsm_Erdgn00 bende 38+6yım yarın 39 olcam cuma sezeryanım var su ana kadar bende sıkıntı yasamadım ama yasamayız dogana kadar ınsallah
Glsm_Erdgn00 eyuphaneylul1422 kaç haftalıksin..? Benim ilk bebeğim de ters olduğu için sezeryan oldum bu ikincisi de ters buda sezeryan mecburen
Glsm_Erdgn00 tatliiannnee yok yasamaszsin en fazla suyun gelir oda sezeryan Olcan zaten masllaah ters gelmelerine göre haftamızi iyi doldurduk ben hiç beklemiyordum çünkü baştan beridir ayakları asagidaydi heran cikicak gibiydi sürekli 🤣🤣
Glsm_Erdgn00 eyuphaneylul1422 ters olursa mecbur sezeryan zaten.. haftan gelmiş zaten sezeryan olursun büyük ihtimal.. eğer lekelerin de varsa dogumun yaklaşmis zaten
eyuphaneylul1422 Glsm_Erdgn00 hayırlısı artık zaten bel kalca agrısı dan duramıyorum gelsın de nasıl geliyorsa gelsın 🌸
tatliiannnee Glsm_Erdgn00 aynen öle bende öle hissettim bıde sancı esnasında doner dıye beklerler dıye cok korktum allahıma sukur basımıxıa gelmeden sezeryana gırcez 🤣saglıkla al kuzum sende kucagına ben cok duygusal hıssedıorum kendımi sonn 2 gun kaldı dıye
Glsm_Erdgn00 tatliiannnee benimde Pazar yatış pazartesi sabah sezeryana giricem🥲 çok teşekkür ederim inslalah sende sağlıkla alırsın kucağına bebisini🥰
momstwogirl eyuphaneylul1422 ben acil olarak alındım kanamam da vardı Everest dağı gibi de sancılar çıktı aşırı aşırı şiddetliydi ama sor de ki sen hissettin mi asla hissetmedim plasenta bebekten ayrılıyormuş 10 dakika daha geç kalsaydım