duuyqquu Aycdlpyrz yaaa çok sevindim 🥰👼🏻 Holgeldiii yavrukuş ♥️ Nasıl oldu kanala girdi mi çok beklediniz 🙈
Hilal0606 Sevval41 yaaa çok sevindim 🥰 oğlunuz da siz de çok iyi olun inşallah 🤗 kendi mi gelmek istedi yoksa sezeryana mi dönüldü ☺️🥰 darısı bizim başımıza inşallah bugün hafiften ağrılar başladı bende de sanki gelecek gibi hissediyorum 🥰🥰
Busra98_ Aycdlpyrz yaa ne güzel bu müthis cümleyi bende söylerim umarım 2 ay sonra Allah sağlıklı uzun ömürler versin ikinizede canıım ☺️
Aycdlpyrz Busra98_ inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza yavrunuzu biz 6 günlük olduk bile 🌸 tarifsiz duygular 🥰🥰🥰
Sevval41 Hilal0606 gece sancılarım başladı sabah gittik hataneye açılmam 2 cm 5 saat bekledim 1 cm anca oldu artık dayanamadım sancılar1 dk düşmüştü ama bebek inmeyince aşağıda sezaryene döndük 12 saat sancı çektim ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Sevval41 Hilal0606 Allahım inşallah sizede sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin çok dua ettim bütün herkese hepsi sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsin
Kaleboynutuba Ayseegultokurr yaa hadi bakalım kim önce doğurcak diyomuşum😄😄rabbim kolay kurtarsın bacım dua ette benimki normal olsun yaa ilk doğum olucak inşallah
Ayseegultokurr Kaleboynutuba inşallah sağlıklı bir şekilde tek avazda dogurursun benimde ilk hamileliğim 🙈