mavimsiiii Dshbz25 aynıyız sağlıkla gelsinler bebişler valla cok geliyor nasıl geçecek 80 gün bilmiyorum 🥲❤️
nursomyurek ilkheyecan00 yaa canım hayırlı olsun insallah Allahım kucağına almayı nasip etsin 🥰 bi de cinsiyetini çok merak ediyorummm ya
zuleyhasamet-11 Noname9492 Tuvaletten çıkamıyorum. Geceleri yarım yarım uyuyorum. Fazla yatıp oturunca yürümeye başlayınca agrım oluyor vajinal bölgede ayrıyetteb geceleride bacak agrısıyla uyanıyorum. Yazınca anladım ne çok şikayetim varmış :)))
Noname9492 zuleyhasamet-11 ay sevindim aynı şikayetler bende evham yapıyorum baskı yaptıkça erken mi doğacak diye 😀
zuleyhasamet-11 Noname9492 Bende öyle düşünüyordum ama bu haftaalrda bu şikayetler çok normalmiş. Bazen haraketleri az dıye evham yapıyorum sonra dıyorum alanı daraldı ondan kaynaklıdır dıye
duuyqquu Aycdlpyrz yaaa çok sevindim 🥰👼🏻 Holgeldiii yavrukuş ♥️ Nasıl oldu kanala girdi mi çok beklediniz 🙈
Busra98_ Aycdlpyrz yaa ne güzel bu müthis cümleyi bende söylerim umarım 2 ay sonra Allah sağlıklı uzun ömürler versin ikinizede canıım ☺️