Eşimle 3 yıllık evliyiz,10 ay önce bir düşük yaptım, şuanda 8+5 günlük hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri sıkıntılı geçiyor bütün hamilelik belirtilerini en ağır şekilde yaşıyorum bütün gün yatıyorum halsizim bitkinim bunaldım, yatıyorum evimin işini gücünü yapamıyorum evde yemek düzeni vs.kalmadı diye eşim bana bir süredir tavırlı soğuk ilgisiz sürekli bağırıp çağıran azarlayan küfür hakaret eden biri oldu, şuan gece vardiyasında çalışıyor sabah 9′da işten geldi 2-3 saat uyudu bende saat 1 gibi kahvaltı hazırlamaya başladım kendi de bir oraya bir buraya koşturuyor hayatta kişisel kıl tüy temizliğini yapmayan adam ben yap desem yapmaz senede 1 yapar diyim o derece acele acele bunları yapıyor saçını başını yapıp giyiniyor ilgimi çekti hareketleri ben giriyorum dedi kahvaltı hazırladım nereye gidiyorsun dedim dışarı çıkıyorum işim var dedi hayırdır dedim kimin için bu hazırlık nereye böyle dedim açtı ağzını yumdu gözünü kıyameti kopardı elimi kapıya sıkıştırdı gidip karnında ki çocuğu aldiriyorsun senin gibi birinden çocuk istemiyorum dedi ne oluyor sana ne bu tavırlar dememe kalmadı kaynanamları aradı çabuk buraya gelinn diye olanları anlattı ben ağlıyordum açlıktan tansiyonum düştü fenalaştım ona kızdılar dışardan bir göz olarak ben mi abartmışım anlamıyorum ki ettiği lafı asla sindiremiyorum kendime gelemiyorum çok kötüyüm ne demek çocuğu aldır asla aldırmam asla sen bu çocuğu hak etmiyorsun dedim