mysweetbabyy Pentagramm lütfen şu yiyecekleri başlığa yazmayın alamicak parası olmayan olur ya da evinde malzeme vardır aka yapacak durumda değildir yani biraz daha düşünceli olun
Flyderndkk Pentagramm her kontrole gittiğimde yiyorum. Onun dışında yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Deletedmom_110 Pentagramm Hamileliğim boyunca sürekli yedim bir zararı da olmadı yani ne olabilir ki ye gitsin
ElifKay4 Pentagramm her gün yemediğiniz sürece bence sıkıntı yok. Canınız çok çekiyorsa mahrum bırakmak bile daha sıkıntı olabilir. Sonuçta bu süreçte canı istiyo diye sigara içen bile var.
Tugba1tugba Pentagramm ilk çocuğumda yedim çok şükür hiç bişey olmadı 2 buçuk yasında bunda da yiyorum canım istedikçe
Damla1995 Pentagramm bisey olmaz canm yiyebilirsin haftada 2 3 kez falan yenmede bi zarari olmuyo diye biliyorum. Ben midyenin zarrai oldugnu bilmezdim yemisdim mesela. Asiriya kacmamak sartiyla zarrali besinlerin ciddi drce bi zarari olmadini biliyorum.
mrv_elvn_ Portakalcicegi ben üçüz hamileyim ve yedinci hafta biraz zor geçiyor Çok sevindim sizin adınıza
Mrv135 Pentagramm Gebelik şekeriniz yoksa neden korkuyorsunuz ki hasta değilsiniz hamilesiniz. Bu kadar takılmayın iyi piştiği sürece bir şey olmaz.
Sonys Pentagramm pizzayı üstünde salam sucuk sosis pastırma olmadan tüketebilirsiniz aslında. Ayrıca canınız çok çektiyse abartmamak suretiyle hamburger ve patates de yenebilir.
Bet-53 Pentagramm takılma canım böyle şeylere yediğimiz çoğu şey zaten hormonlu gdolu zararlı şey olmasın yeter ki ye gitsin
Songulll46____28 Pentagramm benim de dün canım istedi yaptım yedim mış hibi (malzemeleri hazır aldım ) Hem nesi zararlı ki hamburger in hala anlamış değilim köfte sebze et sonuçta yani
Jeixjd Pentagramm valla eşim bazen akşam hamburger yemeye gidelim yemek yapma diyor gidiyoruz bişeyde olmadi.alkol sigara kullanan insanlar var sürekli olmadığı sürece yenebilir bence