Portakalcicegi Pentagramm ben yiyorum bazen dışarıda bazende evde kendim yapıyorum ikizlerim ile 23. Haftamizdayiz çok şükür bir sorun olmadı ☺️
mor_menekse Pentagramm hamburgeri kendin yapsan evde çok daha güzel oluyor sağlıklı. Ben öyle yapıyorum.pizzayi da yapabilirsin salam sosis koymadan. Mantar zeytin mısır domates vs ☺️
Nis Pentagramm birsey daha söylym ilk aylarımda tatile cıktım bilirsin tatilde sulu yemek bulmak zor hep pizza hamburger tarzı seyler oluyor istemeye istemeye yedim döndügümde bakteri testi yaptı doktor sükür birsey cıkmadı
elifuslu1002 Pentagramm en az 1 ayda 1 en fazla 1 hafta 1 yediğim oluyor yani bir zararı yok ama 1 haftda 3 4 kez yiyin demiyorum tabi sjjsjs
Pentagramm Nis sigara ve alkol içenleri gerçekten anlamıyorum kendini düşünmüyorsun insan bari karnındakini düşünür zehirlemez 😞
Gzmnk Herşeyin fazlaası zarar🤗 bu kadar canınız istediyse bir kere yemekten bişey olmaz. Ben bikaç kez yedim🙊
Portakalcicegi mrv_elvn_ doktorum biraz zor olabilir tek gebelige göre bulantın falan fazla olur dedi ama çok çok şükür kii benim ne bulantım ne koku hassasiyetim oldu hiç zorlanmadan geldim bu döneme kadar çok şükür ☺️ su dönemlerde biraz biraz kramplar falan başladı herkeste ki kadar bir o ☺️ bana sorarsan rahat yanii ama doğunca ne olur bilemiyorum 😃
Hatihati Arada sırada yemenin zararı olmaz bence canın çekmek nedir hamilelikte bilirim.Et istiyorum mangal da diye ağlamıştım pikniğe gidemiyorduk apt. bahçesinde yaktı eşim.Ben iki üç kez hamburger yedim.
mrv_elvn_ Portakalcicegi ben üçüz hamileyim ve yedinci hafta biraz zor geçiyor Çok sevindim sizin adınıza
Ebru-EY Pentagramm kız ye gitsin 😂 nolcak 😂 9 ay sadece hamburger yiyen var 😂 bu kadar sıkma kendini. Hergün 5 öğün yemiyorsun sonuçta. Ara ara ye nolcak