Bereninannesi Kızlar sosyal yardım başvurum an itibariyle kabul edilmiş şimdi ne yapıcam tam olarak bide bu ödeme bir seferlik mi bir yıl boyunca mı? Ben bir yıl boyunca biliyordum sadece bir seferlik alanlar olmuş kafam karıştı o yüzden
Gul3347 Bereninannesi 6 ay sanırım bana 6 ay ödenecek e devlete girin ptt yazın orda bilgiler çıkar kaç ay yatacağı falan çıkıyor
Almila0633 Bereninannesi 12 ay değil malesef yıl sonu bitecek.Hic yoktan iyidir tabi.Paraniz PTT ye yattığı zaman msj geliyor size.Guzel günlerde kullanın insallah.
Efulimm2608 Bereninannesi Merhabalar ne kadar süre sonra onaylandı acaba ? Ben 24 agustosta basvuru yaptım da halen süreç devam ediyor diyo
Bereninannesi Ebrar_65 devletin verdiği bir sosyal yardım nakit para veriyorlar ama miktarı bilmiyorum e devletten başvuru yapabiliyorsun sosyal yaz arama kısmına karşına ilk çıkan sosyal yardım başvuru hizmeti kısmından yapabilirsin
Bereninannesi AselLinaMom ben PTT’den yapışan kurum ödemeleri kısmından baktım ödenecek kayıt bulunamadı yazıyordu bide oraya bakayım teşekkür ederim
AselLinaMom Bereninannesi orada yazmıyor benim söyleyin yerde yazıyor eğer yatmamışsa önümüzdeki ay yatar