Ozge_5516 sihirliannemmm devlette yaptiracaksaniz kadin doguma gidip ultrasyona yonledirecek szde gidip ultrasyon icin gun alacaksnz ama erken haftalarda gitmeniz gerek.Ozelde yaptiracaksaniz direk radyolojiden yada perinatolojiden sira aliyorsunuz kadin doguma gitmenize gerek yok ozelde
Ozlm0916 sihirliannemmm ben özelde yaptırdım doktorum kendi almıştı benim yerime randevu radyolojiden
Esess_ sihirliannemmm devlette Dr una git o yönlendirme yapıyor etiket veriyor. Ama devlette yapmadılar bana uğraşmak istemediler Bn özele gittim.
sihirliannemmm fatmaa37demi5 devlet hastanesi için bende özeldeyim normalde kendi kliniği detaylıyı iki yerdede yaptırmayı düşünüyorum
xbebeginannesi Kadın doğuma gidiyorsun doktor eline ultrasyonda randevu alman için kağıt veriyor o kağıtla ultrasyona gidip randevu alıyorsun
sihirliannemmm Beyzanurekici bursa şehir hastanesine almayı düşünüyorum yüksek ihtisasta randevu buldum ama orası da iyi bi yer değil diye biliyorum
sihirliannemmm Ozge_5516 anladım aynı gün bakmıyorlar yani sarkıyor ben zaten 18 haftadayım randuvu bulamam o zman
Annesininportakali53 sihirliannemmm eğer haftanız yüksekse vermiyorlar malesef bende bursa sehir hastanesin 16. Haftada gittim de kapatmislardi detaylı sırası dolu diye düşün yani 12. Haftadan aramanız lazm demişlerdi şuan 28 haftalik oldum
gkbyza sihirliannemmm iki hastane de Bursa’nın bir ucunda ayrıca yüksek ihtisas iyi bir yer eğitim ve araştırma hastanesi 👍🏼
Ozge_5516 sihirliannemmm ayni gun bakmıyor lar devlette bulmak zor olabilir 18 de gitmistim bnde devlette sira bulamadm ozelde yaptrmistim ama yinede bir sansinizi deneyin isterseniz kucuk sehirdeyseniz belki bulabilrsiniz
sihirliannemmm Annesininportakali53 aa bende uludağ üni buldum randevu gideceğim bakalım 20. Haftamda oluyorum o gün bakmaz mı diyorsunjz
xy- Devlette 8. Haftada 22. Hafta için randevu aldim. İlerleyen haftalarda 22. Hafta civari randevu bulmak zor oluyor daha ileriye tarih veriyorlar o yuzden erkenden almaya bakin 20-24 hafta arasu icin
Annesininportakali53 sihirliannemmm orda ücretli bakan doktorda var ücretsiz bakan da var canım oradaki yoğunluğu bilmiyorum