Deletedmom_7 smallbaby hala olmadım 38+6 devlete gidiyorum. Sancım nst de çıkmadığı sürece yapmayacaklarini söylediler. Sanırım hiç çatı muayenesi olmadan doğum yapacağım 😂
cahillesohbetikestim smallbaby 36. Hafta da oldum hiç korkulacak bir şey değilmiş canım hiç gözünde büyütme 🥰
bosyapmaa smallbaby kendimi kasmadım zaten 2 sn gibi bişey sürdü abartılacak bir acı yok ayrıca ben 41.+1 de normal doğum yaptım suni sancıyla 🙂
Elif_ikra2 smallbaby yok çatı muayenesi yaptirmadim canim ben sadece merhaba yazdım bunda yapilmicek sezeryan olcek ikinci gebeligim 31 haftalik erken daha çatıya bence 37 den sonra yaoiyo kimi doktor
gulsah_12 bosyapmaa aunı sancı verdıldıkden ne kadar süre sonra doğum yaptınız bende 41 m şuan sunı sancı verceklerdi kendi sancımı beklım dedim ama bişe yok henüz
bosyapmaa smallbaby sağ ol canım 5 aylık oldu bile her şeyin tadını çıkar zaman su gibi geçiyor hayırlı kolay bir doğum dilerim ♥️
Dilan27 smallbaby o haftalar da çatı muayenesi yapmıyorlar çok erken daha 36 dan önce sancınız yoksa yaptırmayın derim
smallbaby bosyapmaa enazından günü gelmeden elletmem birde burdaki yorumlar çok rahatlatıyo öncesinde size buyüzden sordum tabiki mecbur🙂
bosyapmaa Fatoscecen 3 cm açılmam oldu sancı da vardı nst de ama ben hissetmiyordum sonra 6 cm açılmam olduğunu söylediler çok şaşırdım çünkü adet sancısı gibiydi
Momofmilos Haftada oldum korkulacak bir şey değil. Saniye sürüriyor doktor 2 parmağını vajinaya sokarak kemik açıklığına bakıyor…
smallbaby Momofmilos birde benim çatım darmış ilk gebelikte öyle söyledi dr çok uzun zaman oldu o yüzden muayenesini unuttum 🥲
Seymaatas Ben dün oldum 38+6 da hemde iki kere yaptılar aynı gün içinde çok gerildiğim için tansiyonum yükseldi 🙃 ama korkulacak bir şey yok inanın kasmazsanız acımıyor ben çok kastım belim ağrıdı akşama kadar
smallbaby Seymaatas biryandanda iki gitmemdede yüksek çıktı tansiyonum inşallah son zamanlarda çıkmaz 😞