adenleyolculugumuz_ Tugbakaraer çok haklısın eksi kuaförüm bu konuda çok iyi, sanırım ona gidicem yine
adenleyolculugumuz_ zehraKr VEMCAİNE sprey kuzum normalde dişçi arkadaşım kullanıyor hastaların diş etlerini onunla uyuşturuyorlar. Ben çok memnunum 15 / 20 dk içinde etkiye tam manasıyla giriyor
zehraKr adenleyolculugumuz_ çok teşekkür ederim ben geçen gün burdan emla krem vs sormuştum istediğim cevapları anlamamıştım bunu kullanayım bu arada doktora sorarak mi kullandınız bebeğe zararı yok di mi
adenleyolculugumuz_ Nerican ya aslında 16+1 deyiz. Bilmiyorum hala gitsem mi gitmesem mi. Çünkü hormonlardan dolayı nirmiyor aksine çıkmay devam da edıyormuş
adenleyolculugumuz_ zehraKr evet doktoruma da sordum bu sabah herhangi bi zararı yok dedi ☺️ Emla bende yıllar önce denedim verdiğim paraya yazık. Ben 3-4 yıldır bunu kullanıyorum ve bereketli de . Eczaneler getirtiyo. Ellerinde bulunmuyor ona göre ☺️🫶
zehraKr adenleyolculugumuz_ bende tam nerden alıyorsunuz diye sorucaktim :) Internet the bulamadım eczaneden alayım bu arada fiyatı aşağı yukarı ne kadar
Nerican adenleyolculugumuz_ zaten söylerler hamilelikte hormonlar bozuluyor kıl çıkıyor diye riske atmayın özellikle 1. Tmestırda hamilelikten sonra çıkarsınız