ilknurrruzn Hilal2905 Bende de aynı sorun var canım aynı haftada başladı şuan 29. haftadayım hala devam ediyor😒
Asyabuse Emedko hee sağol canım 😂😂bilmediğim bi yerim varsa ağrıdığında adını söyleyebileyim dedim de 😂😂
Zuhalsebu ilknurrruzn gebelikte kemiklerin açılması için salgılanan bişeyden dolayı ağrı oluyomuş magnezyum, soda, muz ve egzersiz iyi geliyor
Der_0 ilknurrruzn bebek büyüdüğü için baskı yapıyor kemikler geriliyor ama dikkat etmek gerekiyor bazen kuyruk sokumu sanılan ağrı basur olabiliyor bende çekiyorum şu an 🤦🏻♀️
ilknurrruzn Der_0 Valla bende ondan da var😒 Hamile olmadan önce de vardı basur şimdi ise çoğaldı ne yapsam da nafile😩
Esracumaliii Kızlar acil bakın 37+4 deyiz ve şuan sağ kaburgamda bir yerini dayadı büyük ihtimalle ayağı nefesimi kesiyor ve oksamama rağmen orayi yumsamiyor belime de ağrı girmeye başladı sizce neler oluyor
MinnieMouse Esracumaliii tatlı biseyler ye hareketlendir canım o ağrıyı çok iyi bilirim 😬 son bir ayım öyle geçmişti
Der_0 Hilal2905 23 itibariyle yaşamaya başladım elinden geldiğince sert yerlerde oturma yerde hiç hiç oturma yumuşak yerlerde otur bide afedersin kabız olursan fazla zorlama daha da sancı olmasın
Der_0 ilknurrruzn o zaman senin büyük ihtimalle ikisi birden azdı dikkat et yumuşak yerlerde otur yerde oturma hiç bide basur için taharet yaparken sıcak su iyi diyorlar valla çok zor benim makat ağrısı ama mahvoldum resmen Allah yardımcın olsun