bende adet gordum 2 gun surdu bitti tekrara 3 gun sonra grdm ve tedavi oluyordm bebegim olsun diye hemn test yaptm gebeydim sonra degerlerim gayet guzel yukseldi 3000 kadar artik kese grlmedi radyolojiye gttim yuksek ihtmal dis gebesin denildi ve alttan bakildi bana sag tupumde olurmus 5 bucuk haftalikti hemn igne yaptilar ve hastanede yats verdiler 2 gun bekledim dusmedi 2 .gunun aksami gece karnima kıramplar griyordu oturunca agriyordu uzaninca nefessiz kaliyordum hmn doktrumu cagrdik gelip elliyle karnima basti elini kaldirinca sanki icimde bombalar patladi aciilll dedi hasta ickanama geciriyo catala cikardi bakti ki ic kananam cok ilelemis esime hastayi kaybedebilirz demislerdi ameliyata alindm sagtupum alindı bundan 6 yil öncee cok zorluk cektim gercekten yillar boyu cocuk sahibi olamadim hep olmaz diye uzuluyordummm cok sukur simdi 13 aylik oglum var ve tekrardan yeni gebeyim.. ben dış gebeyken oturdugumda sağ taraftan aşırı rahatsz edici bi batma vardı dis gebe oldugumu ogrenene kadar oyle ayakta geziyodum oturmak ölüm gibiydi hatta doktrlar 5 bucuk haftalik bebegin tupu patlatmasi imaknsz demislerdi bebek oldugundan daha fazla gelismusti tupumu aldklarnda banada gstermislerdi bircok yeri belirginleşmisti rabbim yar ve yardmciniz olsunnnn inslh igne ile dusurulur.