Huriye1996 izobellaaa-_- tup bebekle hamile kaldım. O aşamaya gelene kadar erkek doktora da kadına da alttan muayene oldum, gebeliğin ilk 7 haftası alttan muayene oldum . Doktorlar inanın umursamıyo artık bende takmıyorum yeterki güzel şeyler duyalim
myangelson izobellaaa-_- çatı muayenesi hiç olmadım ama elle bakıyorlar diye biliyorum azcik ucundan görüyorlardır yani herhalde. 😄
izobellaaa-_- Sinemkaya43 evet az çok anlattılar inşş benim de ebe bakar peki diyor mu o an normal mi sezaryen mi diye
Sinemkaya43 izobellaaa-_- baktıktan sonra ben senin ebenim doğumda ben olacam dedi peki çatı darlığım falan varmı dedim hayır yumuşacık parmaklarını gösterdi bu üç parmak rahat girdi dedi.
izobellaaa-_- elifcicek_07 ayy vanım daha bir hafta var aklımdan çıkmıyor peki o an söylüyor mu normal mi sezaryen mı diye
elifcicek_07 izobellaaa-_- ah biz daha çok küçüğüz o yüzden alttan baktı. Bebek kayıplarımdan Size inşallah Allah söyletmiştir bu soruyu 🥹
Ucrub-sulo Ucrub-sulo izobellaaa-_- sıkınca kendinizi canı aciyo insanın kasmazsaniz ama hiç bişey hissetmezsiniz
Ysmndnz izobellaaa-_- Birşey söyleyeyim ben olsam bende öyle olurdum kesin çok zor meslek yaa öyle böyle değil 🤗