izobellaaa-_- Doktor bizi iş gibi görüyor tabiki milyonlarca görüyordur ama ben şimdiden çekiniyorum bir de erkek aklımdan çıkmıyor sizin alttan muayene nasıl geçti 🤦🏻♀️😀 eşim ile gitmek istiyorum biraz olsa rahatlarım belki
myangelson izobellaaa-_- abooo ben 1 yıldır doktoruma gidiyorum hamilelikten önce de çok alttan muayene etti hamilelikte de serklajdan dolayı riskliydim 20. Haftamda itibaren sürekli alttan muayene etti hele erken doğum yaptım ben 27. Haftamda doğum yapacağım zaman 2 gün hastanedeydim günde 2 kere alttan muayene ediyordu 🙄🤦🏻♀️ spekulumla özellikle ultrason ile de değil 🙄 bir süre sonra zaten alışıyorsun sonuçta iş olarak görüyor öyle düşünme kendini kasarsin sonra
anne96 izobellaaa-_- Ben alttan muayene olmadım ama alttan ultrAslan olmuştum üzerimi bir çarşafla örtmüşlerdi sadece eliyle bakmıştı yani o bölge mi görmedi
Ysmndnz izobellaaa-_- Yaa o her gün neler neler görüyor sen biliyor musun küçüğü büyüğü esmeri beyazı killisi kilsizi temizi pisi 😂 Onlar oraya iş gözü ile bakıyorlar yoksa valla hayattan sogurlar cinsel hayatları biter tükenir
Deletedmom547899 izobellaaa-_- bugün.ilk.defa oldum gerildim bir önce otururken falan ama 1 dakka anca sürüyor.ustune örtü örtüyor zaten.Benimde doktorum erkekti
myangelson anne96 çatı muayenesi herhalde dediğiniz ben bilmiyorum da çatı muayenesi olmadı, bende spekulumla muayene etti direk bakıyordu rahimdeki dikişlerime falan 😄 ilk başlarda bende çok utanmıştım 🙄😄
myangelson izobellaaa-_- stres yapmamaya çalış kendini de kasarsin canın bile acır kasildigin için 🌸 teşekkür ederim canım
anne96 izobellaaa-_- evet parmağını sokar ama gözüyle görmez bence gerçi iki durumda utanç verici ama 😅
myangelson anne96 üstüne çarşaf ortuyorlar çatala çıkınca özelde öyle yani devlette de öyledir belki bilmiyorum . Ama dediğim gibi bende spekulum ile kendi bakıyordu serklaj dikislerime
Der_0 izobellaaa-_- Benim eşimde muayene olduğum zaman hep diyor ki adam yine karnınla oynayacak bende izlicek miyim bende diyorum kusura bakma bebeği koyacak başka yerim yoktu 😂
Sinemkaya43 izobellaaa-_- benimde doktorum erkek ama benim ebe baktı çatala çıkıyorsun açıyorsun bacaklarını eline jel gibi bişi suruyor afedersinn parmaklarını katıyor yukarı aşağı hareket falan bişi yapıyor yani 40 Saniye falan sürdü sadece kattiginda biraz ağırdı benim .
izobellaaa-_- Sinemkaya43 evet az çok anlattılar inşş benim de ebe bakar peki diyor mu o an normal mi sezaryen mi diye
hilalhanim izobellaaa-_- normal doğurdum doğurana kadar ne alttan muayenesi eller içimden çıkmadı o yüzden rahat olun 😂
elifcicek_07 Daha 2 saat önce vajinal muayene oldum inanın görmüyor bile altta örtünün altından ultrasonun ucu ile el yordamıyla buluyor bende çok geriliyorum ama doktorlarımız çok anlayışlı rahatsız hissetmeyin hiç lütfen :)
izobellaaa-_- elifcicek_07 ayy vanım daha bir hafta var aklımdan çıkmıyor peki o an söylüyor mu normal mi sezaryen mı diye
Ucrub-sulo izobellaaa-_- çatı muanesi yapacak sanırım hiç utanmayın işi o benim doktorumda erkek ama size tavsiyem kendinizi kasmamaniz
Ucrub-sulo Ucrub-sulo izobellaaa-_- sıkınca kendinizi canı aciyo insanın kasmazsaniz ama hiç bişey hissetmezsiniz