H-26 beyzayse canım 37+2 günlüğüm ve bende oluyor nest ağrı çıktı %35 ve %40 ornida 13 de doktra randövum var ozaman 38+1 olcaz canım benim nişanım 35+2 günlükken geldi Hafi pembemsi kanam canım
Nec beyzayse ben aslınsa baştan sezeryan istedim ayın 15′inde alırız o zaman demişti sonra kararımı değiştirdim normal istedim bu defa da dün gittiğimde bebeğin iri dedi bu yüzden pazartwsi tekrar gidicem
bebeqiminannesi beyzayse yaa çatı muayenesi nasıldı çok acıdı mı bende şuan 37 +3 oldum haftaya kontrole gitcem çok korkuyorum çatıdan
beyzayse bebeqiminannesi merhaba canım, sanırım kişiyle alakalı bir durum. Ben kime sorduysam hiç acımadığını söylemişti. Ben de o beklentiyle gittim ama biraz acıttı. Ama çook kısa bir işlem olduğu için dayanabiliyorsun 🤗
NurberaMom beyzayse hiç bir bilgim yok ama özelde istediğiniz tarihe verme ihtimalleri çok yüksek ☺️ ben 37+5 e almak istiyorum çünkü benim doğum günüm denk gelmesini çok istiyorum ama nasip 🥰
beyzayse NurberaMom evet biraz nasip işleri bunlar inşallah sizin de dilediğiniz tarih olur Rabbim hayırlısını versin ikimize de❤️
Teddybaby beyzayse ayy bendede oluyo yuruyemiyorum cok kotu bi agri benim dr demisti magnezyum eksikliginden olabilir
beyzayse Teddybaby olabilir evet bacaklarım da çok fena ağrıyor kasılıyor geceleri magnezyum eksikliğinden😣😣
beyzayse bebeqiminannesi inşallah bir şey olmaz kolaylıkla atlatırsınız korkmayın dualarım sizinle🤲🏻🤲🏻