• Doğum
  • Özel hastaneler de sezeryan ücreti ne kadar kızlar ?

Benim suan gittiğim hastane muaneye ücreti 110 TL - sezeryan dogum ücreti 3200 istanbul türkiye hastanesi ama araştırıyorum dogum icin genede

Ben bugun yeni bi hastaneye basliyorum medilife bagcilar bi kere sormustum 1000 tl sezaryen bence gayet uygun bugun bi daha sorucam

Ayy evet kızlar ya sizin oralar baya fazla neden bu kadr değişiyor acaba ya devlette ücretsiz özelde de çok fark var bizim burda muayene ücreti 55 tl kan tahliller falan da ücretsiz tabii diğerleri nts falan ücretli özel oda fiyatı ise 100 tl doğum ve özel oda bir gün kaldığında 1100 tl tabii diğer testler falan ücretli ben de aksi bir durum olmadığı sürece devlwtte yapmayı düşünüyorım eşimde sağlık memuru o yüzden devletti düşünüyorım ama tabikide aksi durumlarda özel de olabilir

GoncaSevgiliz bencede cok pahalı heleki avrupa yakası istanbul ☹ Anadolu yakasında da ucuk yerler war ama ben evime cok aşırı uzak olmasını istemiyorum genede araştırıcAm

Avcılar Hospital normal Doğum 2.500 sezeryan 3.500 + epidural 750tl

EdaMinaKele ayy evet canım ya sizn oralar da bir de yol problemi var bir de çok pahalı tabiki de aksi durumlarda verilir ama normel de yapmak varken canım ben mesela normel doğum düşünüyorum inşallah da öyle olur