Aylin355 Anneadaylari34 Benim 7. Haftada duyulmadı sadece görüntü vardı kalbinin attığına dair, 9. Haftada duyduk
Burcusko 5+3′te keseyi,7+3′te kalp atısini duyduk.Geç döllenme varsa 8 ve 9.haftaya kadar bekleyebiliyor doktorlar.Anneadaylari34
Gmzee25 Anneadaylari34 bende şu an 12+2, daha duymadım kalp atışını. Doktor sadece kalp atışını izletti. Daha çok küçük olduğu için dinletirken çok fazla enerji yüklemek istemedi. 8. Haftadan itibaren sesi duyabilirsin, kalbin görüntüsü bile daha net olur.
AyseYldz Gmzee25 Bende kalp atışını izledim dr bak annesi canlı atıyor dedi gordum sesini dinlemedim bizde cuma gunu 9 haftalık ılgaz. Bende duymuştum kucuk diye dinlemeye kıyamadım dra sordum canlı olduğuna kalbi attığına eminsek hic sorun degil dedim.
segah06 Anneadaylari34 8.haftaydı duyduğumda . Hiç merak etme duyarsın canım. Sen stres olma ki bebeginde stres olmasın. Daha cok kucuk oldugu icin duyulmayabiliyor. Ben de cok stres olmustum
Nihal5337 Ben 7. Hafta gittiğimde duyulmamıştı doktor kötü senaryolar sıraladı hatta ama 8. Haftanın sonlarında kalp atışı görüldü ve her şey yolundaydı hiç endişelenmeyin🌻
N1er22min55 Anneadaylari34 bende bygun gitdim duydum 6+4 uzulme canim benim ele olurki 8 9 haftaya kadar duymayanlar var normal korkma benim bir akrabam var 8 haftalik bebek hele duymiyib