Anneadaylari34 Kizlar kalp atisini duyamadik tekrar 7+0 da çağırdı doktorum perşembe günü 7.haftasinda duyan varmi ? Bi tane bebegimi o yüzden kaybettim şimdi çok korkuyorum sağlıklı dusunemiyorum
Burcu-2634 Anneadaylari34 6. Haftanın sonun7. Haftanın başında duyduk çok az bişeydi ama alt muayenesin de bangır banhır duymuştum
Lastromance Anneadaylari34 ilkini 7+2 de ikincisini 7+3 ye dinledik canım zaten bu haftalarda duyulur.
3273 Anneadaylari34 canım çok erken normal duyulmaz ben 7de duymuştum o bile derinden amq duyuluyordu
Gzmnk Bende 7 de duydum. 5.5 haftalıkken gittim Kese en az 20mm ulaşmadan kalp atışı duyulmuyor demişti doktor.
inci_tanesi Anneadaylari34 Ben 6+6 da duydum ikinci gebeligim ilk gittigimde kese bile yoktu erken olabilir dedi 4 haftalık gitmişim iki hafta sonra duydum çok normal ki duyarsın
HSena38 Anneadaylari34 kendinizi olumsuza itmeyin lütfen bana 19.haftaya kadar dinletmedi kimse 🤷🏻♀️ Benimde aklıma gelmedi 🙊 19 da sağlık ocağında ebe sordu dinlemek ister misin diye öyle duydum sağlıkla kavuşun inşAllah 💗
Dmrbs18 Anneadaylari34 5 haftada keseyi görüp 6 hafatada ufaktan duymuştuk 7 haftada tam duydum ama 8 9 hafataya kadar beklenilebiliyor içini ferah tut ♥️
Snglhfs Anneadaylari34 kac haftalıkken gttın ki bn 6 haftalıkkken gttım ve beta okadar yüksektıki kesin bebegımı görürürm dye gttım zar zor sadece keseyı gördü doktor cok korktum bi hafta sonra gel görürüz dedi öyle oldu şükür 7 haftalıkken gördük kalp atışınıda inşallah sende göreceksin sıkma canını