Bereninannesi Kızlar kullandığım Demir magnezyum ve kan ilaçlarım dün itibariyle bitti 20.haftanın içindeyim bundan sonrası İçin ne tür takviyeler kullandınız yada kullanılıyor mu tecrübeli annişlerimden bilgi almak istiyorum teşekkürler ☺️
Cagmer Bereninannesi saydıklarını hamileleğin boyunca kullanacaksın ben 26. Haftadayım hala kullanıyorum.
anne96 Bereninannesi onları kullanmaya devam edıyosun kan verırsn duruma gore demır ılacı ıkıye cıkabılır ☺️
egesmommm Bereninannesi özellikle kan hapı bu haftadan sonra daha çok gerekiyor. Doktorunuz belki dozunu arttırabilir. Bebeğin gelişimi daha da artacağı için daha fazla besine gereksinim duyacak ve kanınız daha çok azalacak
Zuzuu86 Bereninannesi benim de bitti eğer kan veya Demir eksikliğin yoksa vitamin veriyo bu aydan sonra sadece doktor ben bu hafta gidicem bakalım ne Dicek yazarım ☺️
Gozde5 egesmommm 22. Haftamdayım bana ne magnezyum ne kan ilaci başlandı vitamin bide demir kullanıyorum okdr doktorummu ilgisiz anlayamadim
Gzmnk Kan değerlerim normsl olmasına rağmen doğuma kadar kullanmaya devam edeceğimi söyledi doktorum. Bide d vitamini var
Bereninannesi Sare_benan ay o kadar istiyorum ki hissetmeyi ama şuan gram bişey hissetmiyorum 22.haftadan sonrasını bekliyorum bakalım ilk gebeliğim çünkü 🥰
Mlstpcuoglu Bereninannesi 3 gün önce 18+5 im demişsiniz ama🙈 doktorunuzn ölçümünde mi 20 hafta çıktınız
Basak000 Mlstpcuoglu 20. Haftanın içindeyim demiş 19+1 demek 20. Haftaya başladı demektir. 19 haftalık demek değildir
egesmommm Gozde5 herkesin balık yağı kullandığını görüyorum ama hiçbir doktorum önermedi. Bu yüzden her vücudun yapısı farklı olabiliyor ihtiyaca yönelik veriyorlardır. Şüphede kalırsanız aile hekiminizle görüşüp destek alabilirsiniz 🥰