mel33 Twinmomtobe aaa kuzum .maşallah.duaların seninle inşallah kızlarına da bir an önce kavuşursun....
Selmas57 Twinmomtobe gozun aydin coook sevindim 😍 rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin, darisi basimiza insallah 😍😍🙏🙏
Kardelen24 Selmas57 tesekkurler canim cevabin icin . Normal oldugunu dusunuyorum cogu kiside oluyor cunku .
Mcmc mel33 yerim seni ya sen doğur birini sevindiricem ha☺ yaz yaz ama kendine yapıyorsun . Sen sitrese girimce inan bende giriyorum üzülüyorum acabalar korkutuyor beni. Şükür bak iki hafta önce ne konuşuyorsuk şimdi ne . Zaöan geçiyor.
mel33 Mcmc aman ne yapayım bacım.bir de zıkkım kabızlık çıktı.az önce zorladım afedersin.akıntı geldi bayağı aklım çıktı kanama diye...kadın doğ.aradım 1 yemek kaşığı dedi sekreteri.
mel33 Selmas57 Canım osteo kullanıyorum.magnezyum kalsiyum ilacı.olmadı.19 aralıkta kontrolüm var yüzyüze konuşup değiştirmesini söyleyeyim.ama çok kötü ya 2 gün iyiyse 3.gün zorlaniyorum.zorlayınca akıntı çoğalıyor o su gibi akıntı
Selmas57 mel33 aynen mecburen zorlamak zorunda kaliyoruz sonrasi zaten korku.. bence bi sure sonra degisse daha etkili olur. Sen progesteron kullaniyomusun? Ben sadece haftsda bir prolutln 🤔
Bstt Twinmomtobe canimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Hangi hastanedeler egepolde mi yaptin
Kardelen24 Twinmomtobe canimm biraz erken gelmis seninkiler ama cok sukur haftalari kotu degil insallah en yakin zamandada yanina gelirler 🤲🏻 Gozunuz aydin . Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin .
Twinmomtobe Kardelen24 Buna da şükür canım erkenci davrandı benim minik kuşlarım☺️Allah razı olsun amin inşallah
Kardelen24 mel33 canim evet biliyorum , seninkiside boyle islanma seklinde mi , kuzum bu normal bir sey heralde, yani bi arkadas daha yazdi bugun doktoruna soracak, diger kizlar yazmadi ama sanirim herkeste oluyor , tabi tedbiri elden birakmamak lazim .
mel33 Kızlar ölüyorum kabizliktan .çok zorladım.karnım taş gibi oldu.gazim da var.duphskac içtim.mahvoldum.çok zorlaniyorum.ne olursunuz birşey deyin.doktora mi gitsem
Kardelen24 mel33 canim şu magnezi calsine diye bir ilsc varmis herkes cok rahatladigindan bahsediyor kullaniyor muydun onu ? Kullanmiyorsan bir dene . Onun disinda kayisi suyu gecen gun cikardi beni bende sasirdim .
Selmas57 mel33 kuru kayisi, pirasa iyi geliyo diye biliyorum Zeytinyagi icebilirsn... Ay cok zorr bi durum.. bence bunlari dene cnm
Bstt mel33 magnezi calsine cok iyi geldi bana 1 kere ictim 3 4 gun rahat ettim. Doktor zorlandigin zaman ic dedi