Mucizesinibekliyor Wicca 5 hafta oldu serklaj olalı cok şükür iyiyiz. Ama tabi tedirginliklerim korkularım oluyor. Sürekli yatıyorum. Zamanında evladımı kucağıma alacağim insallah kendimi öyle motive esiyorum ☺️
Wicca Muwahhide Rahim ağzında Açılma olup serklaj olan birilerine denk gelmek istiyorum... :( Herşey yolunda mı diye.. Kendime engel olamıyorum, hep araştırmaktan da yoruluyor insan.. Senin de iyi olmana sevindim.. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş bebeklerimizi..
Muwahhide Wicca açıklıkla serklaj olan vardı burda biri ama hatırlayamadm şuan da. Zaten yorgunsun endişelisin bence kendini daha da yıpratma . Olumlu düşünmek hem sana hem bebeğe moral olur . Ara ara insan içinde ki korkularla baş başa kalıyor ama ümitsizliğe düşmemek lazm . Geçmiş olsun 🌸
semadem Wicca benim kısalma degil açılma olmuştu 17. Haftamda kan gelince farkedildi ayni gun serklaj oldum su an 23. Haftam canım dikkat ediyorum
Aydemir Wicca hem açılmam hem kısalmam vardı. Kabus gibi günlerdi. Ama şükür geçti. Stresten de uzak durmak lazım. Seni mutlu edecek şeyler yap bu aralar 🤗
Herdem25 Wicca benimde ayrıntılı ultrasonda 2 cm açılmam vardı serklaj oldum 17.haftamda şuan 20 haftamdayım dün yine ayrıntılı ultrasona girdim açılmam yok çok şükür düzelir Allahın izniyle stres yapma
Mcmc Muwahhide ha o haftayı karıştırdım bende . O hafata da oldum birde 21+4 sandım. prdon tatlım. Zaten 2. Dikişi bir kişide duydum hayatımda oda başarılı sonuçtu ama çok çok riskli hatta imkansız bir durum. allah düşürmesin o çaresizliğe.
Muwahhide Mcmc sıkıntı yok canım haklısın , amin inşallah ya çok zor , risk daha da fazla oluyor. Allah göstermesin.
Wicca Mcmc :( yatıyorum, iş yapmıyorum.. ara ara kalkıyor oturuyorum.. Doktorum sürekli yatarsan pıhtı atabilir vücut diyor o yüzden Arada kalkmam gerektiğini söyledi... İnsan aptal oluyor, cahil oluyor.. oluyor da oluyor yani..
Mcmc Wicca evet kabızda oluyorsun. Evde oturarak ye eğilme çömelme . Evde ufak adımlar at. O lazım . Maalesef ne yapacağını bilememek çaresizce başına gelecekler beklemenin ne demek olduğunu biliyoruz. Allah yardım etsin.
Wicca Muwahhide teşekkür ederim.. cevaplarınız ve motivasyonunuz için.. Umarım herşey yolunda gider hepimiz için... 🤷♀️
Mcmc Kızlar , doktorum aradı enfeksiyonun e si yok dedi rahat ol dedi. Sancı da olabilir iğnede yapmış olabilir dedi🙏 Çok şükür. Bütün tam kan crp idrar hiç birşey yokmuş😍🙏
VVV41 Tubaozcn Allah’a hamd olsun şu an iyiyim ara ara zorluklar yaşadım tabi yine de hamd olsun . Sabır ,dikkat, tevekkül . Doktorunuzu dinleyin çok zor oluyor biliyorum ama Allah’a sığının ona yalvarın Allah’ın izni ile her şey güzel olur inşaAllah 🙏🙏🙏
mel33 Kızlar 15 gündür banyo yapamıyorum korkumdan.sadece wc için kalkıyorum.saçlarım felan ne olacak böyle.altımı sirkeli suyla yıkıyorum.doktora gidince soracam tekrar ama riskli derse Nasıl olacak.yattığım yerden nasıl yıkanacak bilmiyorum
Gursesgurses mel33 canim yardimcina soylesen kuafordeki gibi basini yatirsan koltuktan. Altinada kova legen falan koysan az az dokse. Basinin altinada havlu koy islanmasin koltuk diye. olmazmi. Aklima bi o şekilde yapmak geldi. Basini egemezsen o sekilde yaptir egebiliyosanda yine altina legen falan koysun yikasin
Kardelen24 mel33 canim doktoruna sor eger sknti gormezse 5 dakika ilik suda hemen yikanip cikarsin . Eger kesinlikle yasaksa saclarin kalsin vucudunuda islak bezle silersin seni cok rahatsiz ediyorsa