Mcmc Servet sen olmadın mı serklaj? İyiyim hiç sıkıntım yok çok şükğr 16 haftamda oldum bugün tam 28 olduk çok şükür 🙏 Darısı sana , sende iyi daha iyi olacaksın inşallah.
Servet Mcmc inşallah arada seni kontrol ediyorum sıkıntın var mı diye teyze biz daha 10 haftalık olacağız 2 gün sonra daha var bizimki
Aydemir Htctsbk amiiiin darısı tüm serklajlı stresli günler geçiren, ve şuanda hamile olup gün sayan hamilelerin başına. Bu günleri görürsünüz hepiniz inşallah 🤗
Ikizleryolda mel33 bende ıyim canim şimdilik sknti yok dikiş için gün sayıyorum ıste dayan sen bana moral olcan:)
mel33 Ikizleryolda inşallah canım benim inşallah.ne zaman dikisin.inan hiç korkma bana kızında da atıldı.o yüzden ben biliyordum önceden rahattım .sadece ilk çisimi yaparken zorlandım.o da acı değil.sonda takılı ya çıkınca çiş yapmak istiyorum ama gelmiyor gibi oluyor.o da geçiyor.....
Ikizleryolda mel33 ınsallah güzel geçer canim bekliyoruz korkuyla sabırla kizini kaç haftalık dogurdun
Mcmc Servet hadi inşallah nasıl başlarsa myle devam eder. Sakın yorma kendini hemiii. Seninde güZel haberlerini alacağız inşallah🙏
Ikizleryolda Servet ikiz kayıplarım var 23 haftalık simdi tekrar ikizlere hamileyim önlem amaclı serklaj olacağız bakalim hayirlisi
Aydemir mel33 bende o 99 u görmek için sabırsızlanıyorsum. Sonra gördüm. Son haftalara girdim. Seninde ikili rakamlara düştüysen artık gerisi gelir. Sağlıkla kucağına al inşallah 🤗
mel33 Ikizleryolda Canım kızın 38+3 te benim isteğimle sezeryan doğum yaptım.onda bu kadar acı çekmedim.şimdi resmen şeyim acıyor.dikiş batıyor.kızında dikişi hiç hissetmedim ama ondada hep yattım
mel33 Ikizleryolda kızımı soruyorsun sanırım.20.haftada acil serklaj yapıldı.20mm ile ondan sonrada hep iyi dendi sayı söylemediler