Kardelen24 Mcmc canimm cok gecmis olsun ama cok sevindim ki bir sey yok ve sanmiyorum kotu bir sey oldugunu . Senin o yasadigini bende 21 den sonra hep yasiyorum . Ama doktor kontrolunde normal cikinca ciddiye almadim . Belim ara ara agriyor 1 haftadir da bacagima cok agri giriyor ama dun gittim kontrole bir sknti yok dedi . Sen bide daha agirsin yasadigin agrilar normal olabilir haftanfan dolayi ama elimizde degil iste hemen telaslaniyoruz bizimde sinavimiz bu :( bir de sen mi sormustun makattan sumuksu akinti bana da oldu bugun daha oncedende bir kere olmustu yazmistim buraya hatta. Bence makattan diski heralde korkma.
Kardelen24 mel33 canimm okuyamadim gecmisi ama insallah kotu bir sey yoktur. Anladigim kadariyla her zaman hissettigin batmayi yasiyorsun kuzum bu hep olacak demek ki bu kadar dusunup dogumu tetikleme bak masallah 8 mm miydi cok iui durumdasin tehlikeli haftalari atlatiyorsun biraz sakin olmaya calis ikiz gebelik bir de stres kolay degil
Kardelen24 Sbl22 Alah evlatlarina sifa versin arkadasim insallah en yakin zamanda yanina gelirler , masallah hem acil serklaj hem 30 lu haftalari gormussun tebrik ederim 🙏🏼💙
Sbl22 Kardelen24 Çok şükür inşallah evlatlarım yoğun bakımdan da sağlıkla çıkarlar🙏 Allahım sana daha ileri haftalarda sağlıkla doğum nasip etsin 🙏
semadem Mcmc maşallah darısı 30 kusurlere bende 23 oldum ama programda tebrikler 24 haftalık yani 6 aylık oldunuz diyor anlamadım :))
Aydemir Yarın kontrolüm var ve ben 37. Haftama girdim 24te acil serklaj atılan biri olarak. 5 güncük sonra 38e giricez 🤗😂hep böyle böyle haftaları yedim 🙈 sorum şu ki bel fıtığı olanlar normal doğum yapabilir mi, bilgisi olan doğum yapan ya da tanıdığı doğum yapan biri var mı. Doktoruma sormak bu kadar zaman aklıma gelmedi. Aslında o kadar dertten endişe korkudan onu düşünemedim. Yarın sorcam nasipse. Belki dikişi yarın alabiliriz, belkide haftaya 37de alcaz demişti ☺️ bel fıtığım normal doğum da beni zorlar mı acaba
Mcmc Aydemir ayyyyyy senin yerinde olmak isterdim :( nasıl özendim san anlatamam ☺😍 Çok şanslısın . Allahım hiç acısını göstermesin 🙏 İyiki hep yazdın bize seni iyiki tanıdık kopma bizden tamammı:) Sorduğun şey hakkında nilgim yok maalesef.
semadem Aydemir maşallah size Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah...acil serklaj olmaniza ragmenrbu haftaya gelmişsiniz özellikle uyguladığınız bisey oldumu dikkat ettigini darisi hepimizin başına ins
semadem Aydemir ayrıca benim kayinvalidem bel fıtığı ameliyat dahi geçirmiş genç gelinken üç çocuğuda.normal doğum yapmış olabiliyor sanırım
Aydemir Mcmc çok teşekkür ediyorum bende buraya girip girip birsürü şey okuyup öğrendim. Serklajdan sonra hep burda vakit geçirdim. Zaman gerçekten geçiyor böyle böyle. Eminim geçer sende artık 28 oldun demek yani 29a girdin ☺️ huhuu az kaldı. İnşallah doğum hikayelerimiizi birer birer yazarız buralara 🤗
Aydemir semadem teşekkürler bilginiz için 🤗 bende enfeksiyona çok dikkat ettim bol su içtim ve sürekli yatmadım. Doktorum yarım saatten fazla ayakta kalmamalısın onun dışında çık yürü hava al bu sana da bebeğe de çok faydalı olacak doğuma kadar çok iyi gelecek dedi. Kontrollerim 2 haftada bir 10 günde birdi mesela hep rahim azğım ölçüldü. Aksatmadım gittim. Çok şükür geldim bu haftalara kadar.
Aydemir semadem işte 23 bitmiş üstüne 1, 2, 3 diye gün ekliyor 24. Haftayı doldurmak için ☺️ kısaca 23ü devirmişsiniz 24 haftalık hamile sayılırsınız ☺️
Htctsbk Aydemir Babada devamlı yatma dedi ama ben yatıyorum korkkumdan ya. Az yürüsem bi yerim ağrısa benden oldu sanıyorum kalkamıyorum inşallah bizde sizin gibi ulaşırız. O zamanlara. Günler geçmiyor sanki😞
Seac semadem Zeynepli12345 Yani bu damar eksikliğinin bazen bka bulgular olmasada Down sendromlu olduğunuda gösterilebilir dedi. Öyle şeyler söylendimi acaba ikili tarama güzel geldi burun ense kalınlığıda normaldi ama bugün öyle demesi çok üzdü beni
Kardelen24 Mcmc gunaydinn canimm 🙋🏻♀️ 28 mi 😍 yaa masallah sana sen artik hic bir sey dusunme hazirliklarini tamamla 😗
Mcmc oznurguder1805 28 olduk bu hafta. Asmer günaydın canımm çok şükür iyiyim hani şöyle birşey var diyemicem gayet iyiiyim :) yatıyorum bol bol.