Sbl22 merhabalar evet Karataş hastanesinde doğum yaptım inanın haftalarımız bile aynı 24.haftada acil serklaj oldum 32.haftada acil sezaryene alındım doktorum Arzu hocaydı hiç strese sokmadan doğuma kadar getirdi beni şimdi Zelal hocayla devam ediyoruz kızlarımın bir haftalık kontrolleri vardı bugün.
Çok şükür iyilermiş 🙏🏻Bizim süreç Arzu hocanın yönlendirmeleriyle çok iyi geçti diyebilirim çok dikkatli çok detaycıydı ama aşağıdaki kızım doğumu başlattı ben 5saat doğum sancısı çektim yukardaki kızımın pozisyonu uygun olsaydı nerdeyse normal doğum yapacaktım acil sezaryene bu sebeple alındım 7aralıkta akşam 10da dünyaya geldi prenseslerim bir haftadır da uykusuz her gece modundayız 🙈🙈Yoğun bakım sürecinde de hep olumlu şeyler duyduk Zelal hocamızdan süt sağıp götürdüm ne çıktıysa kızlarım o konuda da aceleci davrandılar 11.günlerinde taburcu olduk burda en önemli şey senin motivasyonun ben orada hiç ağlamadım mesela kızlarımla hep gülerek tatlı tatlı konuştum her zaman pozitiftim hissedeceklerini bildiğim için şimdi evde bana kök söktürüyorlar ama olsun Rabbim hepimizin evlatlarına uzun güzel sağlıklı ömürler versin 🙏🏻Sen de anlatsana kimdi doktorun nasıl oldu bu sürecin şimdi ne aşamadasınız evlatlarını anne sütüyle beslemeye başlamışlar mı