mel33 Revannn progestan univernonf yaban mersinli kapsül kan ilacı balık yağ.probiyotik hap.osteo .birde fitil.Canım 7 tane benim çok.
Birmelekbirbebekannesi Mcmc aynen öyle canım Allah isteyene de değil aslında bakabilecek olana versin çocuğu dövene sevgi vermeyene değil. Karnını devlette doyuruyo ama anne baba sevgisi bulunmuyor başka şekilde Allah ıslah eylesin bu insanları
Mcmc Çocukluğumdan beri bir tane evlatlık kesin almak istemişimdir ama tr şartlarında inan mümkün değil. Güven vermiyor bana . Müge anlıyı çok izlerimde 😂
Birmelekbirbebekannesi Mcmc benide hep elimden ailesi gelir alır korkusu sarıyor o konu da. Galiba fazla hassas düşünüyoruz 🤭
Melikezturk Mcmc canım ben duş aldim da duş aldıktan sonra beyaz akıntı geldi normaldir dimi bide belimin sağ tarafı ağrıyor böyle sanki tutulur gibi oldum normal mi bu durum sence
Mcmc Melikezturk sancı diyorsan öyle birşey değil canım benimde göbeğimin sağına soluna kramplar giryor normal bence. Akıntı valla diyorum ya en başından beri benim sarı ve sümüksü beyaz gelir ama hiç enfeksiyonum çıkmadı çok şükür🙏
Onureyd Mcmc canim memorialde yatiyorum buranin yeni dogani cok iyiyimis ankarada bebeklerin birinin kesesi yirtilmis antibiyotik tadavisi ile sureyi uzatmaya calisiyolar doktorum bebegin sivisi en az 1 hafta daha gider dedi insallah dayanabildigimiz yere kadar gideriz canim
Mcmc Onureyd aa tamam kuzum haberleşelim sana geleyim ben ilk kalktığımda olur mu? Allah yardımcın olsun inşallah diğer daha iyidir tabiii ikisinede birşey olmasın 😳😔
Onureyd mel33 canim yatiyorum memorialde yenidogani cok iyiymis kesesi yirtik olan bebegin suyu en az 1 hafta daha gider dedi sadece enfeksiyon olmamasi lazim dua edin bana bolca dayanalim soyle 28 e kadar
mel33 Onureyd Canım benim çok geçmiş olsun.bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum.resmen dikişi hissediyor gibiyim.iğne gibi batıyor.kaç haftalık oldun kuzum.
Mcmc Onureyd canım hatta 11.30 gibi uyanık oluyor musun ipne vurulmaya gelicem ya oraya 5 dk uğrayabilirim. İsim verir misin?
Ikizleryolda Muwahhide canim bana çok kişi tavsiye etti hamile bayanlar bende hepsiburada.siparis ettim orda uygundu yarin elimde olcak
Ikizleryolda mel33 hadi bakalim hayirlisi olsun benim minnaklarda ikiz 2 hafta sonra serklajimiz var kaç haftalık oldun
Melikezturk Mcmc yok canım böyle hafif ağrı çok değil belki de soğuk almış olabilirim Bebeğim de bu aksam hareketli baya tatlı tatlı vurmalarini hissediyorum 😊