Yesim_Ercan canım aklına takılan ne varsa sor. Benim dr da öyle özele gidiyorum ama ağzından kerpetenle çekiyorum lafı resmen. Bi defa sen yeni serklaj oldun 10gün ayağa kalkmak zaten yasak. Dikişin erimeye ek düşmeyecek 37.hafta civarında dr alacak onu. Normal bi yaralanmada atılan dikiş gibi değil yani. Kabız olmamak için kuru kayısı falan kaynatıp içiyordum kayısısını da yiyordum ama bana artık faydasız maalesef hareketsizlikten bağırsakları çalışmıyor haliyle. Bi süre sonra ilaç istedim dr dan sıkışınca onu içiyorum. Klozet kullanman gerekiyor bu arada normal wc önerilmiyo. Bol bol su içiyoruz. İç çamaşırını sık sık değiştir ben bazen idrar kaçırıyorum maalesef 😔 o yüzden günde 5 kerede değiştirdiğim oluyo ama böyle bi sorunun yoksa günlük değiştir. İlişkiye sakın girme. Daha çok çok yenisin dikişin kaynaması için önce 10gün sonra 1ay çok riskli daha sonrasında ayaklananlar var ama ben hala yatıyorum mesela. Sonuna kadar gidebilmek için bunlar çok önemli yoksa dikişin tutmaz kanama yaparsa wc için bile kalkamazsın sağından soluna dönmen bile yasak olur