Ikizleryolda mel33 ben burdurdayim canim ama burda ne özel hastane ne doktor var isparta araştırma hastanesinde prof.goruscem orda yaptırcam bana en yakın il orasi
Mcmc Mucizesinibekliyor kuzum ev yoğurdu ye bol bol yemiyorsan . Ben saraçoğlunu aradım bitki önermiyoruz gebelikte dedi. Yoğurt ve su :( ya baş belası enfeksiyon. Antibiyotik evet kullan canım . Tuvaletini çamaşır suyu ile yıkıyorsun dimi.
Mucizesinibekliyor Mcmc evet cnm günde iki kere çamaşır değiştiriyorum ütüleyip giyiyorum ama yakamı bırakmadı su enfeksiyon. Senin sirkeli suyada başladım hayırlısı artık
mel33 Kuzular banada prebiyotik hap verdi kabızlık için.enfeksiyon içinde yaban mersinli bitkisel hap verdi.günde 2 kere.birde vajinal fitil.fitille etkileşime girer diye sirkeli suyu 1 hafta erteledim
Bicikim Ikizleryolda canım bende ıspartadayım 18 gün oldu serklaj olalı meddem de ibrahım akını tavsiye ederim..
Asmer Mcmc aynen bende oyleyim canim ruhum yasalanmis sanki(( heryerim agriyor belim sizim sizim sizliyo((
Mcmc Mucizesinibekliyor sabret canım inş atlatacaksın. Ben var ya çok şanslıyım çok şükür hiç enfeksiyonla uğraşmadım bu sefer 🙏 Allahıma şükür.
Tuem12 Mcmc çok geçmiş plsn bebeğinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasıp etsn tabbım. Rahım agzı yetmezlığının sebebi ne acaba rahım içi ne bebek sığamıyor onyızden mı yoksa hormonal bırsey mı acaba
ZelihAlpereninannesi Mcmc evet canım ikisini bir arada tuketmeyelim.bence çok güzel bı baslik oldu😬😬🌸
mel33 ZelihAlpereninannesi Canım kalkıp hastaneye gidemiyorum ki.resmen koştur koştur muayene olup arabanın arka koltuğuna zor atıyom kendimi.hemen yatıyorum.geçen gittiğimde zor olur sana diye tahlil bile almayacaktı...akşam hoşaf içtim kayısılı kuru üzümlü sabah çıktım şükür.birde çok afedersiniz eşim enjektörke makattan zeytinyağ sıktı.20 dak.sonra çıktım.aklınızda olsun.sıkışınca yapa can.lavmandan daha iyi....
Muwahhide Günaydın kızlar 🌸 bende belimin ağrısına uyandım ,hep sola yada sağa dönsem de kendimi sırt üstü yakalıyorum 😐 şimdiden başladık Allah yardımcımz olsun . Serklaj olan arkadaşlar , bol su tüketmek cok önemli enfeksiyon riski icin. Kanama bende bir iki gün sürdü kesildi. Serklaj ipini de benim eşim almıştı devlette oldum ben. Herkese geçmiş olsun 🙏
mel33 Melikezturk Canım benim zaten tam dikişteler ya bebekler sanırım ondan....ah dayansak bur az daha